TinaMK Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam Mam owy problem z cs... Od jakiegoś czasu, mam coś typu cofki w cs, co pare minut około wzrasta mi loss do 8-12% (dostaje cofkę i lossy znikają) i tak co chwile, wie ktoś czym może byc to spowodowane? Jeśli zna ktoś jakieś przyczyny to proszę pisać na dole opisałem co już robiłem oraz specyfikacje, jeszcze jedno pytanie, jeśli ostatecznie jest to wina internetu, to powinienem zadzwonić do usługodawcy i w jaki sposób zgłosić taki problem? próbuję już wszystkiego neta mam 65/4 cl_forcepreload próbowałem 0 i 1 rate 128000 / 196608 / 786432 cl_cmdrate 64 / 128 cl_updaterate 128 cl_interp_ratio 1 cl_interp 0.015~ Launch Settings : -novid -w 1024 -h 768 -nod3d9ex -threads 4 -tickrate 128 -high System: Windows 7 Ultimate 64bit Sprzęt: Intel Core I5 4590 CPU 3.3GHZ (Mam możliwość odpalenia w procku 3.7Ghz, nie sądze że jest to wina tego, użycie procka w grze nie przebija 70%) Ram Kingston DDR3 8GB Radeon R7 260x sapphire 2gb 128b Próbowałem już: Skanowania Komputera Defragmentacja Spójność plików cs Przeinstalowywania gry resetowania routera itp itd przejrzałem wszystkie poradniki z yt, wszędzie info jest o rate czy cos lecz to tez nie pomaga byłbym wdzięczny gdy zna ktoś jeszcze jakieś czynniki które mogą pomóc Z góry dziękuję za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenzoo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Posiadasz router podłączony bezpośrednio do komputera czy WI-FI? Ustaw najniższe parametry rate itd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TinaMK Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Komputer łączy się kablem z routerem. Lossy posiadam też na matchmakingu czasem, gdzie cmdrate i updaterate jest na 64. Zmieniłem rate na 196608, dalej to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TinaMK Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 jest ktoś w stanie pomóc? dalej mam z tym problem :/ lossy są co około 30-60sekund wzrastają różnie z tego co zauwazyłem do max 18% i znikają a ja dostaje cofke... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TosieG Opublikowano 30 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kablówka czy radiówka/lte? Na 99% jest to problem z internetem. Jeżeli w tle niczego nie pobierasz lub nie masz żadnych aktualizacji to jest to wina dostawcy. Jak internet nie jest doprowadzony po kablu, to pakiety mogą skakać przy zakłóceniach itp. Wtedy spróbuj zwiększyć jakość sygnału lub ewentualnie dokup zewnętrzną antenę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.