sNaxu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 - - - - - - - - - - - - - - - - - Witam! Coś o Mnie: Nazywam się Sebastian oraz mam 17 lat. Mieszkam w małym mieście jakim są Suwałki. Od młodego wieku interesuje się informatyką, chociaż bardziej tworzeniem stron, przed stron bądź for na silniku IPB, MyBB oraz phpBB modified by Przemo. Co oferuję? - Zarządzanie stronami, - Postawienie forum na wybranym silniku, - Zarządzanie forum, - Dobry kontakt, - Perfekcyjności, - DOŚWIADCZENIE. Moje doświadczenie: Escoria - Technik Forum na silniku MyBB Cs-gold - Technik Forum na silniku IPB oraz MyBB TajniAgenci - Moderator Forum na silniku IPB PGC24 - Technik Forum (przez krótki okres czasu) na silniku IPB Cs-Gaming - Technik Forum na silniku IPB CSForce - Moderator Forum na silniku MyBB 4funMt2 - Moderator Forum na silniku IPB Fakt, nie wszystkie podane fora to fora o tematyce Metin2, aczkolwiek doświadczenie posiadam.. i to ogromne. Czego wymagam: - Szybkiego kontaktu, - Szacunku, - Płatności z góry (nie we wszystkich przypadkach), - Uczciwości. Kontakt: - Prywatna wiadomość na forum (mpcforum), - Gadu Gadu o numerze: 51854937 (dostępność od 15 do 23). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNaxu Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sNaxu Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 F5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.