Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto dostanie bana?

kolosik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

dzisiaj miałem bardzo nieprzyjemnego rankeda. Wziąłem sobie vayne na adc, a support wziął sobie zeda. Pisalismy mu wszyscy by tego nie robił, ale zrobił to pisząc ze nie lubi grac supporta. Po rozpoczeciu gry zaczął mi chamsko zabierać farme tak do 3 levela i w koncu powiedziałem dosyć i poszedłem sobie farmić na jungle To ten zed zaczął pisać na ogólnym "report vayne" i jungler też, którego nie obchodziło zachowanie zeda(obstawiam, ze premade). Byłem strasznie do tyłu miałem 12 csów w 12minucie i kiedy zed zniknął z bota wykorzystałem okazje i zacząłem odrabiać straty. Potem połowa druzyny chciała mnie zreportować lub zreportowała, bo nie byłem w początkowych team fightach... Czy jest mozliwosc, ze ja zostane ukarany?.

sygnatura.png

POMOGŁEM DAJ +

Opublikowano

Nikt nie zostanie, co najwyżej Ci co flejmili jeśli już to robili któryś raz  :v

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nie zostaniesz ukrany, Jedynie to on, Troll pick :)

nie ma czegoś takiego jak trollpick

To czym jest zed na supporcie? Normalnym pickiem? Troll pick to wyrażenie jak każe inne i istnieje ;)

@topic

Raczej nie zostaniesz ukarany tym bardziej, jeżeli było to jednorazowe i normalnie nie zdarza Ci się trollować, pluć jadem, czy coś ;)

Opublikowano

Nie zostaniesz ukrany, Jedynie to on, Troll pick :)

nie ma czegoś takiego jak trollpick

To czym jest zed na supporcie? Normalnym pickiem? Troll pick to wyrażenie jak każe inne i istnieje ;)

Zed jest dobry jako support sam grałem wiele razy,oczywiście nie kradnąc farmy biere masterke +1 gold i do tego coin na start a potem budujesz standard działa świetnie z caitlyn oraz ashe ze względu na ich range i nasze combo mamy spory harras na linii inaczej jest już w late bo adc czuje się osamotniony gdyż twoim zadaniem jest ofc likwidacja adc i czasem może paść ofiarą

@ topic nie masz powodów do żadnych obaw , jest to sytuacja jednorazowa a twoim usprawiedliwieniem jest zed który mógł go sobie picknąć na supporta ale nie zastosował się do zasad gry jakie panują grając supp

Opublikowano

Nie dostaniesz bana, co gorsze zed też nie dostanie bo regulaminu bądź co bądź nie złamał. Nie ma chyba w regulaminie określone, że musi być sztywny podział na top jg mid adc i supp. Jeżeli nie feedował i nie flejmował to nic mu nie grozi. Tak mi się wydaje przynajmniej.

Opublikowano

Mógłbyś dostać BANA bo system nie patrzy na sytuację w grze tylko typowo na to kto dostaje reprty, skąd system ma wiedzieć że to żeś trollowal? Ty dostałeś report więc Ty zostaniesz ewentualnie ukarany :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...