Z4raki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chciałbym normalnie obejrzeć serie dragon balla. Powie ktoś co i jak po kolei oglądać? Pamiętam, że kiedyś zacząłem tą pierwszą serie gdzie Goku taki mały jest, ale ona chyba nie jest aż tak ważna, a potem znudziła mi się. Odnośnik do komentarza
chaterchater Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 dragon ball> dragon ball kai> dragon ball super Odnośnik do komentarza
Z4raki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 dragon ball> dragon ball kai> dragon ball super A coś takiego jak dragon ball Z? To chyba było coś podobnego do Kai tylko z fillerami czy jakos tak? Odnośnik do komentarza
Pitbull_ Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=11210 - Grafika zależności, mam nadzieję, że się w niej połapiesz. Dragon Ball Z - to druga seria DB, zaraz po zwykłym Dragon Ball obie zawierają trochę fillerów. Ogólnie wszystkie Dragon Balle wydawane po '95 roku nie zawierają fillerów, bo nie są na podstawie mangi. Po prostu Toriyama się tak rozleniwił, że mu się nie chciało mangi rysować tylko pisał scenariusze pod anime. Odnośnik do komentarza
Z4raki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=11210 - Grafika zależności, mam nadzieję, że się w niej połapiesz. Dragon Ball Z - to druga seria DB, zaraz po zwykłym Dragon Ball obie zawierają trochę fillerów. Ogólnie wszystkie Dragon Balle wydawane po '95 roku nie zawierają fillerów, bo nie są na podstawie mangi. Po prostu Toriyama się tak rozleniwił, że mu się nie chciało mangi rysować tylko pisał scenariusze pod anime. Nie ogarnę tego raczej Poda ktoś linki do tych 3 serii w kolejnosci ogladania? Odnośnik do komentarza
chaterchater Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 dragon ball> dragon ball kai> dragon ball super A coś takiego jak dragon ball Z? To chyba było coś podobnego do Kai tylko z fillerami czy jakos tak? tak, kai to jest to samo co zetka, tylko bez filerów filmy oglądasz kiedy chcesz, to są filery więc bez różnicy czy po obejrzeniu serii czy w trakcie serie oglądasz dragon ball- > dragon ball z albo dragon ball kai -> dragon ball super obejrzeć/pobrać możesz na strefadb.pl Odnośnik do komentarza
Z4raki Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 dragon ball> dragon ball kai> dragon ball super A coś takiego jak dragon ball Z? To chyba było coś podobnego do Kai tylko z fillerami czy jakos tak? tak, kai to jest to samo co zetka, tylko bez filerów filmy oglądasz kiedy chcesz, to są filery więc bez różnicy czy po obejrzeniu serii czy w trakcie serie oglądasz dragon ball- > dragon ball z albo dragon ball kai -> dragon ball super obejrzeć/pobrać możesz na strefadb.pl a ten gt? Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.