Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Start z dragon ballem

Z4raki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym normalnie obejrzeć serie dragon balla. Powie ktoś co i jak po kolei oglądać? Pamiętam, że kiedyś zacząłem tą pierwszą serie gdzie Goku taki mały jest, ale ona chyba nie jest aż tak ważna, a potem znudziła mi się. 

Opublikowano

dragon ball> dragon ball kai> dragon ball super

A coś takiego jak dragon ball Z? To chyba było coś podobnego do Kai tylko z fillerami czy jakos tak?

Opublikowano

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=11210 - Grafika zależności, mam nadzieję, że się w niej połapiesz. Dragon Ball Z - to druga seria DB, zaraz po zwykłym Dragon Ball obie zawierają trochę fillerów.

Ogólnie wszystkie Dragon Balle wydawane po '95 roku nie zawierają fillerów, bo nie są na podstawie mangi. Po prostu Toriyama się tak rozleniwił, że mu się nie chciało mangi rysować tylko pisał scenariusze pod anime.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=rel&aid=11210 - Grafika zależności, mam nadzieję, że się w niej połapiesz. Dragon Ball Z - to druga seria DB, zaraz po zwykłym Dragon Ball obie zawierają trochę fillerów.

Ogólnie wszystkie Dragon Balle wydawane po '95 roku nie zawierają fillerów, bo nie są na podstawie mangi. Po prostu Toriyama się tak rozleniwił, że mu się nie chciało mangi rysować tylko pisał scenariusze pod anime.

Nie ogarnę tego raczej xD Poda ktoś linki do tych 3 serii w kolejnosci ogladania?

Opublikowano

A coś takiego jak dragon ball Z? To chyba było coś podobnego do Kai tylko z fillerami czy jakos tak?

tak, kai to jest to samo co zetka, tylko bez filerów :)

filmy oglądasz kiedy chcesz, to są filery więc bez różnicy czy po obejrzeniu serii czy w trakcie

serie oglądasz dragon ball- > dragon ball z albo dragon ball kai -> dragon ball super

obejrzeć/pobrać możesz na strefadb.pl

52126142219396245817.jpeg

Opublikowano

tak, kai to jest to samo co zetka, tylko bez filerów :)

filmy oglądasz kiedy chcesz, to są filery więc bez różnicy czy po obejrzeniu serii czy w trakcie

serie oglądasz dragon ball- > dragon ball z albo dragon ball kai -> dragon ball super

obejrzeć/pobrać możesz na strefadb.pl

a ten gt?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...