Skocz do zawartości

Nowy klient - dyskusja

andrzejbrejwik

Rekomendowane odpowiedzi

jest totalnie c*****y

ja nie wiem co riot sobie myśli wypuszczając takie gówno, wiem że jest to beta czy tam nawet alfa clienta, ale bez przesady

nie ma tam funkcji, które były bardzo przydatne w starym cliencie np. brak zobaczenia champion select listy przyjaciół i ludzi, z którymi sie grało, brak statystyk z rankedów kiedy sie przegląda swój profil tylko jakieś obsrane % wygranych, nawet nie ma napisane ile wygraliśmy a ile przegraliśmy, nie chce mi sie wymieniać wszystkiego w czym ten client jest c*****y a jest to praktycznie każdy aspekt 

chodzi wolno, zajmuje wiecej ramu itp. 

i tu takie mam pytanie

czy jest na tym forum ktoś, komu podoba sie nowy client albo widzi jakieś plusy w korzystaniu z niego zamiast starego clienta? 

a5z91yB.png

Mi tam nie przeszkadza, jedyny problem przez ktory musze wchodzic na stary klient to to, ze challenger tier jest zbugowany i nie widze kiedy spadam/wchodze, tak to reszta jest w/e, bedzie ulepszany, trzeba sie przyzwyczajac, bedzie wiecej rzeczy niz bylo w starym i jest teraz, ale wciaz wiele brakuje.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Obecnie nie ma lepszego niż ten stary (funkcjonalnie), nowy ma ładne gui, graficznie ładniej ale brakuje mu animacji w lobby jak to jest w starym kliencie, paru zmian np. minimalizacji paska znajomych, mniejszego czatu, etc. Ja nadal polecam Ci grać na starym kliencie, dopóki w pełni nie usprawnią nowego.

76561198169311417.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Nowy klient   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...