andrzejbrejwik Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jest totalnie c*****y ja nie wiem co riot sobie myśli wypuszczając takie gówno, wiem że jest to beta czy tam nawet alfa clienta, ale bez przesady nie ma tam funkcji, które były bardzo przydatne w starym cliencie np. brak zobaczenia champion select listy przyjaciół i ludzi, z którymi sie grało, brak statystyk z rankedów kiedy sie przegląda swój profil tylko jakieś obsrane % wygranych, nawet nie ma napisane ile wygraliśmy a ile przegraliśmy, nie chce mi sie wymieniać wszystkiego w czym ten client jest c*****y a jest to praktycznie każdy aspekt chodzi wolno, zajmuje wiecej ramu itp. i tu takie mam pytanie czy jest na tym forum ktoś, komu podoba sie nowy client albo widzi jakieś plusy w korzystaniu z niego zamiast starego clienta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Słaby jest ten klient i to bardzo. Mimo wszystko to zapewne znajdą się sposoby (o ile już nie istnieją), które pozwolą na stałe korzystanie ze starego klienta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mi tam nie przeszkadza, jedyny problem przez ktory musze wchodzic na stary klient to to, ze challenger tier jest zbugowany i nie widze kiedy spadam/wchodze, tak to reszta jest w/e, bedzie ulepszany, trzeba sie przyzwyczajac, bedzie wiecej rzeczy niz bylo w starym i jest teraz, ale wciaz wiele brakuje. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Obecnie nie ma lepszego niż ten stary (funkcjonalnie), nowy ma ładne gui, graficznie ładniej ale brakuje mu animacji w lobby jak to jest w starym kliencie, paru zmian np. minimalizacji paska znajomych, mniejszego czatu, etc. Ja nadal polecam Ci grać na starym kliencie, dopóki w pełni nie usprawnią nowego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mulian Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Przeładowany, wole stary i prostotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.