VellG Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Siema, pytanie raczej jest do studentów. Czy na tym indeksie, po 1 semestrze gdzie są wpisywane oceny z wykladów itp sa oceny z ćwiczeń? Czy tylko jest napisane, ze cwiczenia zaliczone i jak jest ocena to tylko z wykladów. Chce zmienic szkole i to jest dla mnie wazne. Odnośnik do komentarza
hrabia14 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Są zapisane oceny. O ile nie liczy się to jako pakiet przedmiotów (Wykład + ćwiczenia, jedna, średnia ocena) to osobno zapisane masz oceny z wykładów i osobno z ćwiczeń. Tak jest na większości uczelni, mogą oczywiście być jakieś wyjątki ale w 90% szkół wyższych tak jest Odnośnik do komentarza
BoskiPonczek Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 U mnie na PŁ jest tak, że masz srednia ważoną z wykładu i cwiczen. Wynik tej sredniej to ocena na semestr z przedmiotu Odnośnik do komentarza
Eftar Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Zależy od uczelni. Jedne ćwiczenia miałem po prostu oznaczone "zaliczono" a inne były z wpisaną oceną. Odnośnik do komentarza
Hoistone666 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Jeśli chcesz się przepisać to idziesz po prostu do dziekanatu i prosisz o wydruk wykazu twoich ocen i tyle. Masz tam napisane wszystkie oceny chyba że coś było tylko na zaliczenie. Tylko Lucyfer Jestem Hujston Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.