Husoc Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć.Jakiś czas temu założyłem nowe konto i chciałbym się zapytać, jakie postacie są warte wymasterowania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mistrzu. Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Lee Sin, Ahri, Azir, jeszcze kilka postaci, które są skillowe. Mimo wszystko dużo zależy od tego, na jakiej linii lubisz konkretnie grać. Podaj kilka informacji jeszcze, to coś ogarniemy na pewno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husoc Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Lee Sin, Ahri, Azir, jeszcze kilka postaci, które są skillowe. Mimo wszystko dużo zależy od tego, na jakiej linii lubisz konkretnie grać. Podaj kilka informacji jeszcze, to coś ogarniemy na pewno A więc tak... Gram od 1 sezonu, moje główne konto kilka dni temu otrzymało perma za flame, w poprzednim sezonie wbiłem plat1. Czuję się dobrze na każdej linii, nie boję się grać supportem czy też na midzie bądź jungli. W ostatnim sezonie grywałem Masterem na jungli, Jhinem na adc oraz sporadycznie na supporcie Janną/Nautem/Threshem. Nie wiem jeszcze jakie informacje mogę podać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marumi Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Lux ma ma duże dmg, ori tak sami, camille jest strasznie broken (pewnie z kilkoma patchami przestanie) na topie i na jungli, ale często banowana.Ogólnie to polecałabym tak:mid: syndra, lux, oritop: camilleadc: jinx, caitjungle: vi to jest tylko takie moje widzi mi się i wyraziłam swoje zdanie, bez hejtów pls. xyz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WaKsio Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Thresh i Blitz na supporta.. Na adc Vayne.. Na mida Ahri. Według mnie oczywiście. Ewentualnie Zed, Lee Sin, Azir?? Postacie z trudną mechaniką po ogarnięciu mogą zaskoczyć przeciwnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyBolo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mainuj Quinn, z*********e mobilna i może iść na mida/topa/adc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HangUp Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 SUPP: Theresh, Morgana, Alistar ADC: Varus, Jihn, Jinx MID: Lux, Veigar, Talon TOP: Malphite, Nasus, Darius JUNGLE: Vi, Kha, Zac Nie warnować //iAnty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SweetDevils Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Poczytaj ostatnie PatchNote zobacz co się pozmieniało. Skoro grasz od 1 sezonu to dużo się pozmieniało pewnie sam widzisz . Pozatym Top: Nasus, Darius Mid: Syndra Jg: LeeSin Adc: Cait @SweetDevils, przeczytaj PW. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peko11 Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 riven, wymasterowana to bestia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SSoFFINNS Opublikowano 4 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2017 Support : Thresh ADC : Vayne Mid : Yasuo Jng : Lee Sin Top : Riven Te postacie ''wymasterowane'' sieją postrach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.