DJxsebol Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jak zrobić aby cząsteczki {particlesy} np AngryVillager Respiły się na danych kordach cały czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zapraszam Cię do mojego tematu dwa dni temu potrzebowałem tego samego skryptu nie mogę ci wysłać kodu bo jestem na tablecie ☺. Powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJxsebol Opublikowano 15 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 16 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 on rightclick holding a gold ingot:if player's tool is gold ingot named "&6Czasteczki":player has permission "essentials.*"set {loc} to player's locationsend "&6Ustawiles miejsce spawnowania czasteczek na &2%{loc}%"stopevery second:spawn 1 of particle flame at {loc} Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJxsebol Opublikowano 16 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2017 A jak zrobić np dodatkową komendę która usuwa lokalizacje aby się już nie spawnowaly particle ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ironer Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Nie polecam particlesów na dłuższą metę, zamulają serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.