Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, mam taki problem gdyż w loc muinne tam gdzie powinnna być księga do odtworzenia rytuału Midinvaerne jej nie ma [tylko jest grzyb kappa] więc nie wiem o co coman, pozdrawiam PS: @aresorek liczę na Ciebie ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Ale jak grzyb? Ta książka powinna być w ciele, obok kapliczki w Loc Muinne. Znaczy, dokładniej pod murami Loc Muinne Po prostu kiedy będziesz przy tej kapliczce to nawalaj medalionem. Chyba, że już ją masz albo po prostu wkradł się jakiś błąd. Ja sam na X360 nie grałem. Czyli jak powiedziałem, ta książka powinna być w ciele, a nie gdzieś sobie leżeć. @Edit Jak czytam to trzeba mieć minimum patch 3.3, żeby taki quest w ogóle mieć. Nie wiem czy możesz na xboxsie to sprawdzić, ale jakby co masz punkt zaczepienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mam xbox'a podłączonego do internetu poprzez kabel sieciowy - i tam na wzgórzu nie ma żadnego ciała tylko muchomorek kornitarius sobie rośnie Jeżeli byłbyś tak uprzejmy to poszukaj w internecie jak to sprawdzić, ja też poszukam i zobaczymy co z tego wyniknie, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Znaczy, łatwiej będzie jak powiesz, czy na pudełku od Wiedźmina 2 masz napisane "Edycja rozszerzona"? Albo jeżeli masz wersje cyfrową to na pewno ma w sobie tę wersję 3.3. Co do tych ciał to jeżeli ich nie masz to problemem może być ta wersja gry albo na x360 w ogóle tego nie ma (Nie wiem, może tak być, chociaż wątpię). Ja np w Wiedźminie 2, ze Steam przy tej Kaplicy mam normalne dużo ciał i z jednego można było coś zabrać i była to ta książka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Tak, mam wiedźmin 2 edycja rozszerzona Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 @ref czekam nadal na odpowiedź ( ͡° ͜ʖ ͡°) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Znaczy w sumie, tutaj nic nie można poradzić To nie jest Steam itp, że możesz sprawdzić spójność plików gry itp. Książka powinna być w ciele obok kapliczki. Jeżeli jej nie ma to znaczy, że to jakiś mniejszy błąd gry. Jeżeli masz edycje rozszerzoną to nie widzę tutaj problemu z wersją gry. Ominięcie jednego zadania, szczególnie takiego małego nic nie zrobi. Na dodatek to X360, więc żadnego osiągnięcia za 100% nie dostaniesz Jedynie żal specjalnego aarda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Ok, temat można do zamknięcia - a i jeszcze jedno, słonecznego quena też nie będzie? [odpisz na pw hehe] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aresorek Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Zależy w którym jesteś akcie. Kapliczka związana z słonecznym Quen jest w lasie obok Flotsam A jeżeli Ty chcesz teraz robić lodowy Aard, czyli jesteś w 3 akcie, więc nie możesz wrócić do terenów z 1 aktu. No chyba, że ci się w ogóle lokacje powaliły i tak naprawdę nie patrzysz gdzie powinieneś. Kapliczka do słonecznego Quen: 1 akt Kapliczka do lodowego Aard: 3 akt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.