Gość Nerfinekk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Złoży mi ktoś eq do pvp na łowce 60-70lvl? Mogą być hera/uni (najlepiej same hera, bez leg). Gram w margo od niedawna (2 tyg.) i mam zamiar zacząć robić eq na 60-70lvl i nie bardzo wiem jakie Z góry dziękuję za pomoc, Nerfinek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Złoży mi ktoś eq do pvp na łowce 60-70lvl? Mogą być hera/uni (najlepiej same hera, bez leg). Gram w margo od niedawna (2 tyg.) i mam zamiar zacząć robić eq na 60-70lvl i nie bardzo wiem jakie Z góry dziękuję za pomoc, Nerfinek. http://www.naszemargo.pl/zestaw.php?eq=933i6288i6296i269i4151i270i940i2402 Strzały opcjonalne. Kuszę możesz zamienić na hero z tolloka. Różnica cenie to 25m. Pierścień za questy nie zbankrutujesz. Ewentualnie rękawice z lisza na 60, ale to wydatek 100m+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nerfinekk Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witam. Złoży mi ktoś eq do pvp na łowce 60-70lvl? Mogą być hera/uni (najlepiej same hera, bez leg). Gram w margo od niedawna (2 tyg.) i mam zamiar zacząć robić eq na 60-70lvl i nie bardzo wiem jakie Z góry dziękuję za pomoc, Nerfinek. http://www.naszemargo.pl/zestaw.php?eq=933i6288i6296i269i4151i270i940i2402 Strzały opcjonalne. Kuszę możesz zamienić na hero z tolloka. Różnica cenie to 25m. Pierścień za questy nie zbankrutujesz. Ewentualnie rękawice z lisza na 60, ale to wydatek 100m+ Dzięki już połowę kupiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avosh Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Moim zdaniem nie opłaca Ci się kupować całego hera, bo wydatek jest dość duży, a poziomy będziesz wbijać dalej. Expisz na GB czy normalnie? Jeśli bocisz to tym bardziej nie widzę sensu. - Nie to że krytykuję ale przemyśl, czy opłaca Ci się wydać około 1G na eq na ten lvl, a pozniej np. znudzi Ci się gra. @top Skoro już tak srasz hajsem na hera (hajsik pewnie z allegro), to strzały polecam premki. Łączą się chyba do 10k, więc nie trzeba całego eq zaśmiecić if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Nerfinekk Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Moim zdaniem nie opłaca Ci się kupować całego hera, bo wydatek jest dość duży, a poziomy będziesz wbijać dalej. Expisz na GB czy normalnie? Jeśli bocisz to tym bardziej nie widzę sensu. - Nie to że krytykuję ale przemyśl, czy opłaca Ci się wydać około 1G na eq na ten lvl, a pozniej np. znudzi Ci się gra. @top Skoro już tak srasz hajsem na hera (hajsik pewnie z allegro), to strzały polecam premki. Łączą się chyba do 10k, więc nie trzeba całego eq zaśmiecić Hajsu nie mam z allegro tylko zarobiłem w grze Wydałem na eq 200m i gram na pandorze, więc hera tam nie są tyle warte co na zwykłych A expię tylko wtedy, gdy chcę już zacząć robić eq na wyższy lvl. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.