Skocz do zawartości

Eq 60-70lvl łowca.

Gość Nerfinekk

Rekomendowane odpowiedzi

Gość Nerfinekk

Witam. Złoży mi ktoś eq do pvp na łowce 60-70lvl? Mogą być hera/uni (najlepiej same hera, bez leg). Gram w margo od niedawna (2 tyg.) i mam zamiar zacząć robić eq na 60-70lvl i nie bardzo wiem jakie xD Z góry dziękuję za pomoc, Nerfinek.

Witam. Złoży mi ktoś eq do pvp na łowce 60-70lvl? Mogą być hera/uni (najlepiej same hera, bez leg). Gram w margo od niedawna (2 tyg.) i mam zamiar zacząć robić eq na 60-70lvl i nie bardzo wiem jakie xD Z góry dziękuję za pomoc, Nerfinek.

http://www.naszemargo.pl/zestaw.php?eq=933i6288i6296i269i4151i270i940i2402

Strzały opcjonalne.

Kuszę możesz zamienić na hero z tolloka. Różnica  cenie to 25m.

Pierścień za questy nie zbankrutujesz.

Ewentualnie rękawice z lisza na 60, ale to wydatek 100m+ :D

Gość Nerfinekk

http://www.naszemargo.pl/zestaw.php?eq=933i6288i6296i269i4151i270i940i2402

Strzały opcjonalne.

Kuszę możesz zamienić na hero z tolloka. Różnica  cenie to 25m.

Pierścień za questy nie zbankrutujesz.

Ewentualnie rękawice z lisza na 60, ale to wydatek 100m+ :D

Dzięki :) już połowę kupiłem :)

Moim zdaniem nie opłaca Ci się kupować całego hera, bo wydatek jest dość duży, a poziomy będziesz wbijać dalej.

Expisz na GB czy normalnie? Jeśli bocisz to tym bardziej nie widzę sensu. - Nie to że krytykuję ale przemyśl, czy opłaca Ci się wydać około 1G na eq na ten lvl, a pozniej np. znudzi Ci się gra. xD

@top

Skoro już tak srasz hajsem na hera (hajsik pewnie z allegro), to strzały polecam premki. Łączą się chyba do 10k, więc nie trzeba całego eq zaśmiecić ;)

if( awesome ){

console.log('This is Awesome');

}else{

$('body').addClass('give-me-awesome');

}

Moim zdaniem nie opłaca Ci się kupować całego hera, bo wydatek jest dość duży, a poziomy będziesz wbijać dalej.

Expisz na GB czy normalnie? Jeśli bocisz to tym bardziej nie widzę sensu. - Nie to że krytykuję ale przemyśl, czy opłaca Ci się wydać około 1G na eq na ten lvl, a pozniej np. znudzi Ci się gra. xD

@top

Skoro już tak srasz hajsem na hera (hajsik pewnie z allegro), to strzały polecam premki. Łączą się chyba do 10k, więc nie trzeba całego eq zaśmiecić ;)

Hajsu nie mam z allegro tylko zarobiłem w grze :) Wydałem na eq 200m i gram na pandorze, więc hera tam nie są tyle warte co na zwykłych :) A expię tylko wtedy, gdy chcę już zacząć robić eq na wyższy lvl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Eq 60   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...