xDefqonOnex Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jeśli ktoś śledzi tego moda od X czasu bądź pierwsze o nim słyszy to proszę oto filmik, z ciekawostkami, o których sam nigdy nie wiedziałem . Polecam śledzić tego moda jest warty uwagi z tego co się zapowiada będzie to epik wszechczasów złote wrota będą się chować. Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDefqonOnex Opublikowano 20 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Nowy filmik na YT Polecam dla zapalonych fanów Gothic. Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mankior Opublikowano 29 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 no czekanko mocno, znajomi też już chcą wrócić do Gothica. To będzie kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDefqonOnex Opublikowano 10 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2017 Z tego co zauważyłem odświeżyli pięknie swoją stronę co oznaczać może że coś zaczyna się powoli dziać . Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
srakalak123 Opublikowano 14 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Gdyby był to dodatek do trójki to bym grał, a tak zostaje tylko obserwować. Lubisz Serie A? Napisz do mnie na PW! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xDefqonOnex Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2017 Dnia 14.05.2017 o 10:39, srakalak123 napisał: Gdyby był to dodatek do trójki to bym grał, a tak zostaje tylko obserwować. Właśnie dobrze że to nie jest dodatek do 3 części ten dodatek cofa się aż przed pierwszą częścią tylko będzie stać na silniku 2 części nocy kruka :D. Sygnatura by xDefQonOnex | Zakaz kopiowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.