Stryjek97 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, dziś po prawie 800 meczach trainerowania w Drafcie na LetsFucie otrzymałem pierwszy raz ostrzeżenie i stąd pytanie, czy jeśli przestanę trainerować, to nie dostanę bana?Przeglądałem forum i ciężko wywnioskować, niektórzy piszą, że po kilku ostrzeżeniach jest ban, a inni że po jednym, to jak to jest w końcu?Dodam, że w FIFIE 16 po ponad 4000 meczów nie otrzymałem żadnego ostrzeżenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bizzlle Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jak wyobrażasz sobie dostać ostrzeżenie i bana jednocześnie? Najpierw ostrzeżenie a potem ban... proste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlavesCity Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Mój kumpel dostał już 3 albo 4 ostrzeżenia i nie ma bana. Ja już 2 razy dostałem ostrzeżenie, a po ostrzeżeniu ban. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominho123 Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Trainerowałeś i od razu dostałeś ostrzeżenie czy miałeś może tak, że nie mogłeś się przez jakiś czas zalogować do fut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.