Skocz do zawartości

Szukasz sponsora/technika/współwłaściciela do własnego projektu ruletki/jackpota? Zajrzyj tu!

Rekomendowane odpowiedzi

830761483890956978238.png

Ten temat służy tylko i wyłącznie do ogłoszeń sponsoringu/szukania pomocy/oferowania pomocy przy ruletkach/innych projektach.

Regulamin:

1. W temacie obowiązuje Regulamin Lokalny Działu Counter Strike: Global Offensive oraz Regulamin Globalny Forum.

2. Bezwzględny zakaz umieszczania linków wychodzących poza MPCforum. Niedostosowanie się skutkuje usunięciem ogłoszenia lub blokadą konta na okres 3 dni.

3. W temacie obowiązuje całkowity zakaz handlu.

4. W temacie znajdują się tylko ogłoszenia. Temat nie służy do dyskusji.

5. Zakaz reklamowania ruletek/jackpotów itp oraz podawania kodów referencyjnych w celu zdobycia korzyści.

6.Wstawienie adresu referencyjnego w tym temacie skutkuje ostrzeżeniem w wysokości 15 pkt i banem na 30 dni.

7. Jedno ogłoszenie można umieścić raz na 72 godziny (3 dni).

8. Wszelkie pytania/problemy proszę kierować do moderatorów działu Counter Strike.

76561198102300375.pngAddFriend.png

Witam poszukuje współwłaściciela do zarządzania stroną jackpota CSGO

Jestem właścicielem (już zamkniętych stron UpTry.pl csgolucky.eu bestup.pl bestup.eu csgorullete.uk csgorullete.eu)
Potrzebuje pomocy przy planowaniu i zarządzaniu stroną

Oczekuje zaangażowania w projekt oraz znajomości PHP MSQL nodejs jssk

Całą stronę mam praktycznie gotową na własnym szablonie ( onepage ) 

Kontakt:

PW

Steam http://steamcommunity.com/id/MilutuS/

Edytowane przez TheMilek

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

Poszukuje promotora/współwłaściciela do prowadzenia jackpota

Podział zysków / podział kosztów .

Sprawy techniczne opanowane ;3

więcej info PW

"Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista

"Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer

• 1 miesiąc temu...

Witam,

Posiadam już stronę - ruletka oraz conflip. Chciałbym coś jeszcze do niej dodać tzn jackpot oraz jeszcze jedną gre.

Szukam kogoś kto pomoże mi to ogarnąć. Lub napisze cały skrypt od nowa. Chcesz wiedzieć więcej?

ZAPRASZAM NA PW TYLKO KONKRETNE OSOBY KTÓRE MOGĄ COŚ ZROBIĆ, A NIE POBRAĆ GOTOWY SKRYPT Z YT I WŁALA ;]

Więcej info co i jak oraz o wynagrodzeniu na pw.

Pozdrawiam, Sylwek

• 2 tygodnie później...

Siemanko, osoby które chcą założyć swojego jackpota / ruletke czy też coinflipa ale nie chcą korzystać z dziurawych ruskich skryptów dobrze trafiły

Posiadam sprawny skrypt którym zajmuje się od jakiegoś czasu

DEMO: CSGOGarden.com

Osoby zainteresowane:

Gmail: [email protected]

Skype [email protected]

x97QHc2.png

B0mz0Id.pngjP4SEdl.png

• 1 miesiąc temu...

yo, jestem zainteresowany postawieniem bota w CSGO, który wymienia przedmioty itd. Każdy wie o co chodzi. Jestem zielony w tym temacie, dlatego tu jestem. 

Znalazłem na githubie temat, w którym do pobrania się napisany i prawdopodobnie sprawny tradebot (by Jessecar96). Dowiedziałem się, że jest on używany przez kilka stron, także myślę, że jest on sprawny.

Szukam osoby, który pomoże mi go odpowiednio skonfigurować i ustawić pod moje oczekiwania. Chciałbym, aby mi trochę wytłumaczyła co i jak, oraz pomogła zrobić VPS'a i wykupić cennik, aby bot miał się czego wzorować. 

Myślę, że wiadomo o co chodzi. Wątpię, aby mi to ktoś zrobił za darmo, ale przed zleceniem płacić nie będę. Gdy wszystko będzie śmigało i bot sam coś zarobi, wtedy mogę zapłacić za całą robotę. 

Wszystko to jest kwestia dogadania, nie mam 12 lat i biorę to na poważnie. Uważasz, że jestem złodziejem czy nie chcesz mi zaufać nawet nie pisz  :D

Najlepiej pisać na wiadomość prywatną, podam TS'a i obgadamy całą sprawę. 

temat tradebota z githuba : https://github.com/Jessecar96/SteamBot

• 2 miesiące temu...

Siemanko, osoby które chcą założyć swojego jackpota / ruletke czy też coinflipa ale nie chcą korzystać z dziurawych ruskich skryptów dobrze trafiły

Posiadam sprawny skrypt którym zajmuje się od jakiegoś czasu

DEMO: CSGOGarden.com

Osoby zainteresowane:

Gmail: [email protected]

Skype [email protected]

x97QHc2.png

B0mz0Id.pngjP4SEdl.png

• 4 miesiące temu...

Witam, jestem właścicielem strony SkinsRoad. Poszukuje osoby, która zajmie się reklamą. Strona działa od 01.01.2016. Dzisiaj był duży upgrade strony, wprowadziliśmy dwa tryby gry low i high oraz coinsy, które będą używane w sklepie oraz na innych trybach, które planujemy dodać w najbliższym czasie.

Czego oczekuje? Reklamy oraz graczy, którzy zostaną na stronie.
Co w zamian? Jeśli reklama będzie efektywna to gotówkę.

GG 46185789Skype: Mateusz76721  (ZeZol #)

strona.png

Edytowane przez Bot_kappa

• 2 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
  • 2 lata później...

Witam. Zwracam się tylko i wyłącznie do osób które znają temat i wiedzą o co mniej więcej się rozchodzi. Poszukuję kodera programistę do stworzenia autorskiej ruletki Jackpot, opartej na przesyłaniu skinów czy skinów do broni Cs go na nasza stronę i granie tam z innymi graczami i wypłacanie z powrotem do ekwipunku steam. A oto przykłady

https://csgowide.com/

https://www.csgoroll.com/

https://csgo500.com/

Interesuje mnie strona w tylko w polskiej wersji. Projekt może być zapożyczony z innej ruletki. Po mojej stronie stoją wszystkie opłaty związane z projektem także hosting strony, serwera na którym ma być ruletka i wszystkie koszta operacyjne. Proszę Was nie sugerujcie się ceną. Cena jest tylko Początkowa rzucona bo wiem dobrze że takie projekt może kosztować dużo więcej. W zależności od umiejętności interesowała by mnie też dobra grafika do w/w strony, która nadałaby kolorytu ;) Z góry dziękuje za każdy odzew ;)

2000zł

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png