alti2 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chciałem spytać czy jest jakiś sposób na zmniejszenie obciążenia wifi?. np jakies programy czy cos. Chodzi o to ze jak gram w gry single player to wszystko z******** chodzi a w multiplayer mam co kilka sekund scinki a w csgo udalo mi sie odnotowac to ze to wina pingu bo mam staly ping 40 a nagle skacze do 80 wtedy scinka i odrazu wraca do 40. Moze nie jest to akurat koniecznie karta wifi spieprzona i daloby sie cos wykombinowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 To tylko wina słabego połączenia internetowego i samego użytkownika. Pewnie nie zwracasz nawet uwagi na to co działa w tle w trakcie gry i zamiast wyłączyć programy zostawiasz je. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alti2 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 No wlasnie raczej nie bo zawsze zwracam uwage na jak najlepszy komfort pracy i nigdy mi nic w tle nie idzie. Dodam ze jak wepne kabel lan to tak samo jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 To po cholerę narzekasz na wifi jak działa tak samo jak ethernet ? Masz słaby internet albo router. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.