TheParkourPL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jestem nowy i mam pytanie jak zdobyć jakieś ciekawe mounty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dami129876 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dostaniesz mrocznego konia za zrobienie jednego z questów fabularnych na 60 poziomie + masz możliwość zdobycia sparkiego za achievementy.Jeszcze za jednego story questa na 65 dostajesz latającego konika. Reszta to IS lub kupujesz za golda od innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshie Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Podstawowego mounta dostajesz z misji - być może coś się zmieniło, dawno nie grałem. Czasami rozdawane są także kody, gdzie między innymi dają Ci jakiegoś mounta na X okres. Według mnie najlepiej kupić sobie mounta z broka, są dość tanie, ale możesz też zdobyć np. czarną panterę za achievementy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pies Zbigniew Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Bardzo dobrego i prawie najszybszego mounta zdobędziesz, jak odwiedzisz wszystkie główne miasta w całej grze. To jest nagroda za osiągniecie ( achievement ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.