iTzSebastian- Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam was bardzo Serdecznie!. Chciałbym was zachęcić do wspólnej gry w WarFace. Tak że zapraszam do klanu *MagicTeam* Nazwa użytkownika: Incredible_POL proszę mnie dodać do znajomych na WarFace a na pewno się odezwę : ] Oferujemy: - Pomoc w pve i pvp - ClanWar - TeamSpeak3 Wymagania: - TeamSpeak3 + mikrofon - Wiek minimum 16+ po mutacji - Kultura Osobista Odnośnik do komentarza
mulcjelago100 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 CziterDontCry aktualnie jestem w jakims tam klanie ale nic mnie z nim nie łączy i moge odejść Odnośnik do komentarza
iTzSebastian- Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 CziterDontCry aktualnie jestem w jakims tam klanie ale nic mnie z nim nie łączy i moge odejść Powyżej masz moją nazwę w warface zaproś mnie a cię zakceptuje. Hmm mówisz że możesz od tamtego klanu odejść ?. Ok tylko jeśli masz potem odejść ode mnie z klanu na drugi dzień i bez żadnego powodu to podziękuje :]. Bo ja szukam ludzi ,których będzie interesować współpraca nie tylko w grze ale w rozwijaniu dalej klanu ... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
iTzSebastian- Opublikowano 24 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2017 Ten dział uważam za zamknięty!!! moderatorze Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.