Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Connection Error

Kocur

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wiem ze to pewnie nie tu, ale nie wiem gdzie to mam napisac ^^

no wiec tak, sciagnolem dekarona EU , zainstalowalem i wyszystko git, tylko gdy chce zalonczyc gre to sie pokazuje napis "Connection Error"

Opublikowano

hehe nie wiem nie znam sie na tym ale sproboj odblokowac to w firewall czy ( jak w moim przpadku ) nortonie.

susosi.png

2moons
server Trieste
Bagi lvl 85
Opublikowano

wylacz wszystkie zabezpieczenia na kompie (doslownie zaden ma nie dzialac wszystkie OFF) i sprawdz czy dalej tak bedzie..

2006-2010

Opublikowano

Ok. Wrocilem no wiec... sproboj nastepujacych rzeczy:

- odinstaluj gre , po deinstalacji usun folder gry i zrestartuj komputer po czym od nowa zainstaluj gre

- wyczysc cookie i inne rzeczy najlepiej uzywajac programu CCleaner + start->uruchom-> ipconfig/flushdns

- wylacz programy majace mozliwosc laczenia sie z proxy, polaczone badz gotowe do takiego polaczenia (polaczenie z proxy jest czestym problemem z grami online)

- jak nic nie zadziala sproboj odinstalowac gre, usunac folder zrobic wszystko z ptk 2 - reset kompa - ptk 3 - instalacja gry

- wylacz wszystkie zabezpieczenia absolutnie (na 5 min jak wylaczysz nic sie nie stanie)

zrob wszystkie ptk upewnij sie i jesli nie zadziala napisz jeszcze raz

2006-2010

Opublikowano
Ok. Wrocilem no wiec... sproboj nastepujacych rzeczy:

- odinstaluj gre , po deinstalacji usun folder gry i zrestartuj komputer po czym od nowa zainstaluj gre DONE

- wyczysc cookie i inne rzeczy najlepiej uzywajac programu CCleaner + start->uruchom-> ipconfig/flushdns DONE

- wylacz programy majace mozliwosc laczenia sie z proxy, polaczone badz gotowe do takiego polaczenia (polaczenie z proxy jest czestym problemem z grami online) EE NIE WIEM O CO CHODZI ALE WE WSZYSTKIE GRY ONLINE UMIEM GRAC A W DEKARONA NIE ;/

- jak nic nie zadziala sproboj odinstalowac gre, usunac folder zrobic wszystko z ptk 2 - reset kompa - ptk 3 - instalacja gry TZN FORMAT ??

- wylacz wszystkie zabezpieczenia absolutnie (na 5 min jak wylaczysz nic sie nie stanie) DONE

zrob wszystkie ptk upewnij sie i jesli nie zadziala napisz jeszcze raz

no cóż ;/ nic nie dziala to chyba sobie odpuszcze ;/ ale dzięki za pomoc chlopaki

Opublikowano

co do tego problemu z connection error to trzeba w C:/Windows/system32/drivers/etc/ w pliku hosts (nie wiem czy dobra sciezka z glowy pisalem ) usunąc ta linie która w vacu karzą nam dodac.

• Dodaj nową pozycję...