Vaniliovsky Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witajcie drodzy użytkownicy! Poszukuję TeamSpeak'a. Współpraca polega na tym aby TS miał nazwę pod sieć. Sieć jest rozwinięta. W zamian oferujemy świetną atmosferę, swój dział, rangę na forum i wiele innych rzeczy! Więcej info na gg. GG: 59070864 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Owen721 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jeżeli chodzi o współpracę to możemy się dogadać tylko odrazu mówię że nikt ci nie zmieni nazwy ts i ja też nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaniliovsky Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Owen to dziwne! Bo już 5 ts zgłosiło się do mnie że chętnie zmienią nazwe ts Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blacknetwork Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Owen to dziwne! Bo już 5 ts zgłosiło się do mnie że chętnie zmienią nazwe ts Dziwne jest to, że te ogłoszenie jeszcze jest otwarte. Może pochwalisz się czemu te 5 ofert nie przypadły do twojego gustu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaniliovsky Opublikowano 11 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 Już znalazłem ts. Do zamknięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.