matikmz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Mam taki problem że jak mam misję z lowriderami to lagują mi strzałki (polecenie do tego "tańca") i nie mogę jej wykonać. miał ktoś taki problem? Czego tutaj szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VENA Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A spróbuj może na savie z neta, bo ja np. też miałem taki dziwny błąd i dopiero na 2 save wszystko szło normalnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matikmz Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A spróbuj może na savie z neta, bo ja np. też miałem taki dziwny błąd i dopiero na 2 save wszystko szło normalnie nie jest to daleko, to zacznę od nowa grać :c. Dzięki za pomoc Czego tutaj szukasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.