xXxMiszerxXx Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Siema potrzebuje aby ktoś dopisał mi do tego lub napisał nową wiadomość po śmierci gracza: on death: set death message to "&7Gracz &a%attacker% &7zabil gracz &c%victim%" Potrzebuje aby było tu widać jeszcze z czego zabił np. za pomoca Miecz Boga. Skrypt potrzebny na wersje 1.5.2! wiem że da się to zrobić bo już to widziałem na kilku serwerach na tą wersje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karingijs Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Chyba takie cos %attacker's tool% #na %player's tool% dziala on death: set death message to "&7Gracz &a%attacker% &7zabil gracz &c%victim% za pomoca %attacker's tool%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A da się bez tych enchantów ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxMiszerxXx Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kqo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 set death message to "&7Gracz &a%attacker% &7zabil gracz &c%victim% za pomoca %name of attacker's tool%" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.