Vakosss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam. Ostatnio przypisałem nr telefonu do konta i usunąłem go 15min przed Vaciem jeżeli teraz przypisze go do nowego konta dostane VAC czy jest bezpiecznie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jak usunales go przed banem to nic sie nie stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vakosss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jak usunales go przed banem to nic sie nie stanie Jesteś pewny ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jak usunales go przed banem to nic sie nie stanie Jesteś pewny ? no tak. nawet jakbys nie mogl to by jakis error wyskoczyl ze ten numer jest powiazany z kontem ktore ma vaca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vakosss Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 jak usunales go przed banem to nic sie nie stanie Jesteś pewny ? no tak. nawet jakbys nie mogl to by jakis error wyskoczyl ze ten numer jest powiazany z kontem ktore ma vaca z tego co słyszałem to żadne errory nie wyskakują //DObra dodałem. Puki co to nic nie wyskoczyło, Można zamknąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DarkusFD Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zamykam na prośbę autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.