JTZiutek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Postanowiłem odświeżyć sobie starego dobrego San Andreasa, lecz napotkałem problem. Otóż w kompletnie losowych momentach klawiatura w laptopie kompletnie się zawiesza i żadne skróty klawiszowe nie działają. Dziwne jest w tym to, że myszka i ogólnie laptop działają nadal bezproblemowo, a jedynym rozwiązaniem problemu jest twardy reset lapka, co nie służy jego zdrowiu Laptop : Lenovo Y700-15 System : Windows 10 64bit Home Robiłem aktualizację BIOSu i Chipsetu, próbowałem odłączać i podłączać z powrotem myszkę, podpinałem inną klawiaturę... wszystko na nic Dodam jeszcze dwie rzeczy: - klawa zawiesza się tylko w GTA SA - odpalam grę z cracka, bo nie mam napędy cd w lapku, ale grę mam oryginalną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ethes Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Jeśli na płytce działało normalnie to spróbuj po prostu innego cracka. Niektóre mogą powodować błędy. Jeśli nadal będzie to samo to przy włączonej grze spróbuj odznaczyć koligację procesu "GTA.SA" i zostaw tylko "Procesor 0". Mi to pomogło z niedziałającą myszką na windowsie 10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JTZiutek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Dopiero co miałem około godzinną sesję w gta i zamiast ustawić tylko procesor 0 ustawiłem jeszcze procesor 1 i nic złego się nie stało. Nie jest to jeszcze rozwiązanie, bo błąd pojawia się losowo, ale spróbuję znaleźć innego cracka @Edit Trochę pograłem i problem już nie występuje. Wydaje mi się, że to była wina ustawiania koligacji na cpu 0. Teraz problemu nie ma. Jakby coś się zmieniło to dam znać. Jeżeli się nie odezwę tak z 3-4 dni to problem rozwiązany i można zamknąć temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.