xYundy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam, nie za bardzo wiem gdzie taki temat napisać, jeśli źle to proszę o przeniesienie.Chodzi o odkrywanie mapy, ale nie takie normalne że tup tup na nogach ani fiu fiu na /fly. Chodzi o podgląd mapy programem w którym mogę wpisać ziarno mapy żebym zobaczył gdzie co jest, chce znaleźć konkretne biomy, i wiedzieć czy to daleko czy bardzo daleko. Gdzieś o takim programie czytałem ale to było dawno, i już nic nie pamiętam jeśli się mylę na temat istnienia takiego programu to sory, a jeśli nie to może ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Możesz to zrobić za pomocą pluginu dynmap. (https://dev.bukkit.org/projects/dynmap) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xYundy Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 a programu nie ma ? :c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 a programu nie ma ? :c Raczej nie. Ja nigdy nie widziałem/słyszałem o takim programie i wątpię ze taki istnieje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.