Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Channel park

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć co sądzicie o funkcji "Channel park"? Co robi ta funkcja: Tworzy/usuwa kanały publiczne jeżeli jest za mało lub jest nadmiar. I z kanałami pryw Jeżeli jest powyżej 100 kanałów w 1 sekcji tworzy 2 sekcje z nowym numerowaniem balansuje ustawia priorytety i inne pierdoły. I też wysyła wiadomość że kanał został przeniesiony do strefy 2 i ma numer x Oczywiście wygląd itp ustawia się w configu. Funkcje Channel park (tylko publiczne) można zobaczyć u Jebananego aka Tomka na Ts i też Klass pamiętam sprzedaje (chyba). Pozdrawiam, G.. p.s: 4miesiecy nie pisałem w php tylko w sourcepawn/sourcemod(csgo)
A i proszę o dodawania @GoldeneK
A i która funkcja lepsza:

- Channel Park

- Nadawanie 1 rangi bot nadaje resztę(napisz np VIP)

- Nadawanie rangi i kanału youtuber po przez weryfikacje(strona-bot)

- Strona taka jak jest u Jebananego(Eqipa)

- Jedna multifunkcja (data, itp)

- Livehelp z lektorem informatorem ile jest administratorów, itp

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

@GoldeneK

Mam napisane, powiem że fajna sprawa, nie musze sie martwić o strefę publiczną :)

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@GoldeneK

Mam napisane, powiem że fajna sprawa, nie musze sie martwić o strefę publiczną :)

A co sądzisz o kanałach prywatnych?

@Pantoflarzek

Jak dla mnie ten lektor i to wszystko jest zupełnie niepotrzebne. Po co komplikować coś co jest w gruncie rzeczy proste i zajmuje maksimum 10 sekund :P

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Opublikowano

@"GoldeneK"

@"Pantoflarzek"

Jak dla mnie ten lektor i to wszystko jest zupełnie niepotrzebne. Po co komplikować coś co jest w gruncie rzeczy proste i zajmuje maksimum 10 sekund :P

Tylko później jak zrobię własny serwer to będzie, "Czekałem 1h na admina o 02:00" Dlatego chcę żeby takie sytuacje się nie zdarzały. Pozdrawiam, G..

Opublikowano

@GoldeneK

@Pantoflarzek

Tylko później jak zrobię własny serwer to będzie, "Czekałem 1h na admina o 02:00" Dlatego chcę żeby takie sytuacje się nie zdarzały. Pozdrawiam, G..

Nie rozumiem?

BOT od kanałów to rzecz jasna, ale po prostu mówię o tych bajerach typu lektor itp. gdyż sądze że są to niepotrzebne udziwnienia. Nie ma co pchać takich rzeczy na siłę bo to bez sensu :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...