ExtassI Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 nie polecam serwera serwer jest harnasia ! Napisalem posta u niego na fb, że to jego serwer i zostałem od razu zablokowany. Odnośnik do komentarza
Silverek™ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 a po czym stwierdzasz że to jego serwer? „Can you feel it? Your future, torn away. There is no escape, only oblivion.” Odnośnik do komentarza
PPaN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 przypal napisz o tym ksiazke Odnośnik do komentarza
Predoria Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 nie polecam serwera serwer jest harnasia ! Napisalem posta u niego na fb, że to jego serwer i zostałem od razu zablokowany. Każdego banujemy kto pisze takie bzdury, a Ciebie Cannzas/ Adrian K. w szczególności, bo już na poprzedniej odsłonie serwera pamiętam chyba reklamowałeś swój serwer na naszym fp Odnośnik do komentarza
ExtassI Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 nie polecam serwera serwer jest harnasia ! Napisalem posta u niego na fb, że to jego serwer i zostałem od razu zablokowany. Każdego banujemy kto pisze takie bzdury, a Ciebie Cannzas/ Adrian K. w szczególności, bo już na poprzedniej odsłonie serwera pamiętam chyba reklamowałeś swój serwer na naszym fp pliki już lecą na mpcforum Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Łoł, dungi by harnaś, niesamowite.I co teraz? Odnośnik do komentarza
PPaN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Nikt ich nie odpali, spokojnie. (-: Odnośnik do komentarza
Gość Lajk™ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Nikt ich nie odpali, spokojnie. (-: Nie odpali ponieważ..? Odnośnik do komentarza
ExtassI Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Nikt ich nie odpali, spokojnie. (-: żaden problem je odpalić Odnośnik do komentarza
charlie120 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Nikt ich nie odpali, spokojnie. (-: Nie odpali ponieważ..? Zabezpieczenia 2017 Tego jeszcze świat metina nie widział Odnośnik do komentarza
Hezoran Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Pisałem już w dyskusji, że to syf od Harnasia. Odnośnik do komentarza
Experi Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ludzie się napinają o metina kto więcej się nachapie $ żałosne tak że aż śmieszne z idiotów haha Ludzie się napinają o metina kto więcej się nachapie $ żałosne tak że aż śmieszne z idiotów haha Odnośnik do komentarza
Gość Lajk™ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Nikt ich nie odpali, spokojnie. (-: Nie odpali ponieważ..? Zabezpieczenia 2017 Tego jeszcze świat metina nie widział Czyli jak będę próbował tooo już mam hasło na płycie głównej? :/ O c**j. ODWOŁUJE TO WYŻEJ, NIE POLECAM UŻYWANIA. Odnośnik do komentarza
ExtassI Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 i teraz pliki leca na mpcforum Nikt ich nie odpali, spokojnie. (-: Nie odpali ponieważ..? tak było Odnośnik do komentarza
R3public Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tematyka niezwiązana bezpośrednio z grą metin2. Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.