Skocz do zawartości

Czy jest jakiś plugin który sprawi że mogę być niewidzialny dla innych graczy?

barte2

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, teamspeak nie pozwala na takie "zabawy". 

Ewentualnie można zrobić, żeby nie było widać Cię jako klient query, ale wtedy odpada mówienie.

Możesz też zrobić, żeby nie widzieli Cię wszyscy oprócz ludzie z twojego kanału, wystarczy ustawić "Needed subscribe power" kanału na wyższy niż "subscribe power" użytkowników.

mpc.jpg

Ogólnie, TeamSpeak stwierdził że nie możemy wogóle edytować tego co widać / nie widać w drzewku.

Kiedyś chciałem zrobić event który polegał na ukrywaniu kanałów, ale okazało się że TS na to nie pozwala ani po stronie serwera ani klienta.

Wtedy bodajże dante z forum (TeamSpeak.com) stwierdził że nie będą produkować takich bajerów że np. nie widać klienta, kanału, czy czegoś tam bo dla nich jest to niepotrzebne, co po części rozumiem.

Można za to stworzyć nowe identity, siedzieć pod innym nickiem i IP i święty spokój jeśli ktoś Cię denerwuje czy coś. Plus, możesz zawsze zablokować mu kontakt z tobą blokując go, zmieniając permisje kanału na którym siedzisz - mówimy tu o permisji "needed channel subscribe power" lub po prostu banując. Piszę obszernie bo oczywiście nie wiem do czego by Ci to było konkretnie potrzebne ;p

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Nie ma takiej technicznej możliwości. (Znaczy się jest ale to już dużo wyższa szkoła jazdy) Jedyną rzeczą którą ktoś z działu Ts3 na MPC będzie potrafił zrobić to podsłuch tego co ktoś pisze na kanale. Obawiam się że osoby będące na MPC które potrafiły by zrobić taki prawdziwy podsłuch można policzyć na palcach u jednej ręki. Bo domyślam się że chcesz zrobić coś w rodzaju podsłuchu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Czy jest jakiś plugin który sprawi że mogę być niewidzialny dla innych graczy?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...