#Ethes Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tak jak w temacie Grałem dużo czasu w Aiona i teraz myślę nad nową grą Polecacie zagrać w GW2? Gra się szybko nie nudzi? Gra dużo osób? Ile jest klas postaci? Grafika jakaś znośna? A i najważniejsze czy twórcy dalej interesują się tą grą... jakieś eventy, aktualizacje itd.? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshie Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Gra jest znana z tego, że ma jedno z lepszych community. Klas obecnie jest 9. Grafika w porównaniu do Aiona jest znacznie lepsza. Krajobrazy, lasy, rzeki - niczym świat z Wiedźmina. Są dostępne specjalne mody/shadery, aby ulepszyć sobie grafikę. Aktualizacje są bardzo często, gorzej jeśli chodzi o jakieś większe dodatki, bo był tylko jeden - HoT. Generalnie polecam Ci poczytać oficjalne forum GW2, obejrzeć jakieś filmiki na Youtube, bo tam się po prostu więcej dowiesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ethes Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Gra jest znana z tego, że ma jedno z lepszych community. Klas obecnie jest 9. Grafika w porównaniu do Aiona jest znacznie lepsza. Krajobrazy, lasy, rzeki - niczym świat z Wiedźmina. Są dostępne specjalne mody/shadery, aby ulepszyć sobie grafikę. Aktualizacje są bardzo często, gorzej jeśli chodzi o jakieś większe dodatki, bo był tylko jeden - HoT. Generalnie polecam Ci poczytać oficjalne forum GW2, obejrzeć jakieś filmiki na Youtube, bo tam się po prostu więcej dowiesz. A czy w GW2 jest otwarty świat? Nie ma problemu ze znalezieniem kogoś do gry lub do instancji (jeśli takowe są)? A i czy po wbiciu maksymalnego lvl-a jest co robić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freshie Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Świat jest ogromny, podzielony na duże mapki z portalami pomiędzy nimi. Graczy jest mnóstwo, więc nie będzie problemu ze znalezieniem kogoś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#Ethes Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Świat jest ogromny, podzielony na duże mapki z portalami pomiędzy nimi. Graczy jest mnóstwo, więc nie będzie problemu ze znalezieniem kogoś. Oglądnąłem parę gameplay'ów na yt i gra mnie bardzo zaciekawiła, na pewno zagram Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxisst Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Gram z przerwami od Headstartu.Gra jest warta swojej ceny, jeśli znajdzie się zgraną ekipę to zabawy jest dużo. Jedni farmią achivki, drudzy nołlajfują na raidach, ktoś gra pvp, ktoś bawi się w RP.Opcji jest wiele więc każdy kto chce znajdzie coś dla siebie. W Aiona grałem krótko, w GW2 według mnie jest zdecydowanie ciekawszy system walki. Ba dla mnie to jeden z lepszych systemów walki pośród wszystkich MMO.Świat jest otwarty i wielki, ANET cały czas stara się, aby na wszystkich mapach pojawiali się gracze, także nie ma pustego miejsca w tym świecie, wszędzie ktoś się znajdzie "The only person you should try to be better than is the person you were yesterday." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TritexPL Opublikowano 21 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2017 No pewnie że warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bajgiel Opublikowano 6 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2017 Zwłaszcza teraz, kiedy jest nowy dodatek. Ludzi coraz więcej, pojawiają się starzy gracze i nowe konta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.