Grzesio64 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam, mam misje zeby zrobic którys z 3 treningów, jednakze nie mogę w żaden kliknąć. wie ktoś czemu ? Odnośnik do komentarza
xPonury Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Treningi sa zablokowane, bo nexon jest zbyt leniwy zeby poprosic koreancow o caly system, a sami nie nie umieja. Btw jaka to misja? MAL Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć. Odnośnik do komentarza
Grzesio64 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 w jakimś "marble echange" mam misję zeby raz zagrać na dowolnym trybie, helikopterem, samolotem bądz ten zwykły trening strzelania Odnośnik do komentarza
kto-ty? Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 jesli to wylosowałeś co mówisz zagraj sobie na kamikaze tzn bron pistol/rifle Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.