Major727 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Czesc ! Mam pytanie dzis zakupilem : AK-47 | Czerwony laminat [po testach bojowych] M4A4 | Kosmiczna pustka [po ciężkich walkach] + NameTag I mam zamiar sie jakos wytradowac do kosy itp Macie jakies sposoby ? na lounge mi sie nie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diskienss Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 jak ci sie na loungu nie chce to po co sie bierzesz za takie sprawy. teraz do kosy nie wytrejdujesz ponieważ kazdy chce wyjsc na + i tobie nie bedą dawać zebyś ty był na + . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rauespl Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 jakie sposoby niby? wymiana to wymiana.. nie licz na to ze bedziesz dostawal profit, bo takie tradeowanie juz jest prawie ze niemozliwe od pol roku.. Dla przykladu ja z 2 miesiace juz w sumie nie wymienilem sie tak zebym zyskal.. nic nie przychodzi, a jak juz to lowballe jesli wiesz co to jest csgl to jedyna strona chyba gdzie moglbys sprobowac. btw. pobierasz autobumpa z google i masz za darmo na jakis tam czas, ale pozniej bedziesz musial recznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koczak Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Ja wyczekuje na dobre oferty z lounge/skin project. W miesiąc już 40 euro na plus jestem na pewno jak ci się nie chce to nie zdobędziesz nic, więc zmień nastawienie. Sam zrobiłem kompletnie od zera, kose warta 80$ Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzy4y Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 csgoupgrader Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś? dodaj @rzy4y do posta to zobacze if player has name "rzy4y" Execute command: /Give a like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldeneK Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 csgoupgrader mała szansa nawet na lowu ale spoko strona: csgoupgrader licz się z tym ze możesz stracić skiny Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaiwolS Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 Polecam wpłacić to na jakąś stronę gamblingową i wyciągnąć najwięcej kluczy ile możesz potem ludzie kupują klucze za skiny, czyli np. ty dajesz 8 kluczy = 20 euro (kluczy chyba 2.5 euro nie jestem pewien ) za skin warty 23/24/25 euro wychodzi 1-2 klucze do przodu. Wpłacasz tego skina znów na tą samą stronę wybierasz najwięcej kluczy ile możesz i tak w kółko. Jak ci zostanie np. na pół klucza to tym nie graj tylko zostaw na koleją wypłatę kluczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ksitka Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 upRaczej wątpie żeby mu się udało bo niedość że 999 osób oferuje takie usługi to na dodatek, ktoś sobie pójdzie do bota i ma szybciej...Moim zdaniem teraz można zarobić kupując może jakieś kapsułki czy coś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.