Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

jakie sposoby  niby? wymiana to wymiana.. nie licz na to ze bedziesz dostawal profit, bo takie tradeowanie juz jest prawie ze niemozliwe od pol roku.. Dla przykladu ja z 2 miesiace juz w sumie nie wymienilem sie tak zebym zyskal.. nic nie przychodzi, a jak juz to lowballe jesli wiesz co to jest

csgl to jedyna strona chyba gdzie moglbys sprobowac.

btw. pobierasz autobumpa z google i masz za darmo na jakis tam czas, ale pozniej bedziesz musial recznie

Ja wyczekuje na dobre oferty z lounge/skin project. W miesiąc już 40 euro na plus jestem :) na pewno jak ci się nie chce to nie zdobędziesz nic, więc zmień nastawienie. Sam zrobiłem kompletnie od zera, kose warta 80$

Wysłane z mojego Redmi Note 2 przy użyciu Tapatalka

Polecam wpłacić to na jakąś stronę gamblingową i wyciągnąć najwięcej kluczy ile możesz potem ludzie kupują klucze za skiny, czyli np. ty dajesz 8 kluczy = 20 euro (kluczy chyba 2.5 euro nie jestem pewien )  za skin warty 23/24/25 euro wychodzi 1-2 klucze do przodu. Wpłacasz tego skina znów na tą samą stronę wybierasz najwięcej kluczy ile możesz i tak w kółko. Jak ci zostanie np. na pół klucza to tym nie graj tylko zostaw na koleją wypłatę kluczy.

xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Tradowanie się   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...