NeverTrueRIP Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 xyz Zapraszam na serwer sfgame na nowej wersji Odnośnik do komentarza
Silverek™ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 żartowniś nie wchodźcie na strone, ani nic nie pobierajcie, kaylogger 100% „Can you feel it? Your future, torn away. There is no escape, only oblivion.” Odnośnik do komentarza
NeverTrueRIP Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Żadnego keylogera nie ma Mozna wbijac na serwer Zapraszam na serwer sfgame na nowej wersji Odnośnik do komentarza
Silverek™ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 ty nawet ssów swoich nie dałeś z serwera, daj mi 10 min, a znajdę prezentacji z identycznymi ssami z gry „Can you feel it? Your future, torn away. There is no escape, only oblivion.” Odnośnik do komentarza
CycekTeam Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Serwer to jedna wielka porażka, serwer z 2008. Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych. Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tym razem od razu 7 dni, zobaczymy czy to też nie jest multi jak poprzednie konta. Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.