Skocz do zawartości

Czy wyjdzie kiedys GTA VI?

#Ethes

Rekomendowane odpowiedzi

Tak jak w temacie :D Jestem ciekawy czy będzie kiedyś premiera kolejnej części tej serii. Kilka miesięcy po wyjściu "V" Rockstar podobno rozpoczął pracę nad VI jednak teraz różne źrodła podają że VI części niestety nie będzie. Jak to jest z tym na prawdę? Jest szansa na nową część? 

Wydaje mi się że wyjdzie, gta to bardzo lubiana seria.

Kiedy GTA Online przestanie dawać pieniędzy - dopiero wtedy będzie można mówić o szansach na wydanie GTA VI (o ile tak się będzie nazywać). 

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Online wiecznie pieniędzy dawać nie będzie lub będzie dawać niewystarczającą ilość. Pozostaje jedynie trzymać kciuki że nowa odsłona tej świetnej serii wyjdzie :D Lecz na to jeszcze długo poczekamy. Myślę, ze minimum 3 lata. Pozostaję jeszcze pytanie w jakim mieście nowa część zostanie osadzona i jak się będzie nazywać :D 

Powiem tak, to tak jak z ToyStory 4 - niby formuła i temat wyczerpany a jednak.

Wiedzą że hajs z tego będzie więc zrobią pewnie, ale wątpię żeby to był ich priorytet.

Plus, może bardziej trzeba by pisać i dyskutować czego chcemy więcej / co chcemy nowego, bo jakie plany byście mieli?

Osobiście uważam że mogliby usprawnić grę o wątki symulacyjne oraz o np. bardziej rozbudowaną mapę z większymi możliwościami - i tak w V się poprawili jak dla mnie z tym że było 3 bohaterów i każdy robił coś innego w życiu, ale jednak to jeszcze nie to jak dla mnie ;p

Desktop - Procesor: Intel i7-7700k 4.20Ghz  | Karta Graficzna: EVGA Geforce GTX 1070 | RAM: 16GB 

Laptop - Procesor: Intel i5-8250U 2.5Ghz | Karta Graficzna: Radeon 530 | RAM: 8GB

Krążyły plotki że w "VI" części ma być dwa razy większa mapa niż w "V". Taki ogromny świat gry to wiele możliwości i dużo zabawy. Fabuła z trzema bohaterami akurat mi się podobała no ale czy "zda to egzamin" w następnej części? Ja to bym chciał taki stary klimat z SA :D

Ja bym chciał odświeżona wersje vice city ta część była moim zdaniem najbardziej klimatyczna.

Mobo: Aorus Z390 Pro|Cpu: i7 9700|Ram: Patriot Viper 4 3600MHz 16GB|Gpu: Rx 580 8GB|Psu: Seasonic Focus Plus 650W|Cooler: Noctua NH-U12A|Case: Corsair 220T 

Na pewno wiele czasu minie, zanim wyjdzie GTA VI. Rockstar trzepie dużo hajsu na gtaonline, więc po co zamykać tak dobry interes? 

No ale z drugiej strony jak wyjdzie nowa częśc to wszyscy ją będą chcieli mieć i Rockstar znów zarobi miliony ze sprzedaży. 

Na pewno wiele czasu minie, zanim wyjdzie GTA VI. Rockstar trzepie dużo hajsu na gtaonline, więc po co zamykać tak dobry interes? 

No ale z drugiej strony jak wyjdzie nowa częśc to wszyscy ją będą chcieli mieć i Rockstar znów zarobi miliony ze sprzedaży. 

Tak, no, ale skoro na razie GTA Online przynosi zysk, to po co likwidować główne źródło zarobku?

Tak, no, ale skoro na razie GTA Online przynosi zysk, to po co likwidować główne źródło zarobku?

Teraz byłoby to bez sensu ale jak wyzej pisałem gta online wiecznie zysku przynosić nie będzie. Chyba, że się mylę... Tak czy tak, jeśli miała by kiedykolwiek wyjść następna część to będzie to za parę lat... oczywiste jest to że teraz ani w najbliższym czasie "VI" nie zobaczymy.

Trochę poczekamy ale przecież gdzieś już poszła zapowiedź VI :D

Ale niewątpliwe że teraz zrobią RedDed 2 i zabiora się za coś może zupełnie innego? A dopiero potem GTA VI.

Ale jednak - GTA VI to plan na 2020 rok minimum. GTA V wyszło w 2013 roku. W tym roku wychodzi RDR 2 - 4 lata przerwy. Jeśli już robią coś z GTA VI to stawiałbym właśnie na 2020 rok.

Moje Konsole:

PS3 FAT CECHL04 YLOD - CFW DARKNET 4.66 V1.02 CEX

PS3 SLIM CECH-2004A YLOD- CFW REBUG 4.76.1 + COBRA 7.2 + WebMAN MOD 1.43.21 REBUG EDTION DEX

PS3 SLIM CECH-2504B - CFW REBUG 4.81.2 + COBRA 7.5+ WebMAN MOD 1.45.09 CEX

XBOX ONE S

Mój komputer:

Procesor: Ryzen 5 2600, Płyta Główna: MSI X470 Gaming Pro Carbon, Karta Graficzna: Sapphire RX 5700 XT Nitro+Zasilacz: Seasonic Focus Plus Gold 650W, SSD: ADATA SX8200 Pro 256GB + Crucial MX500 250GB, HDD: HGST 500GB + HGST 500GB + TOSHIBA 1TB, Obudowa: BeQuiet Silent Base 601, Chłodzenie: NZXT Kraken X62,
RAM: 4x 4GB HyperX DDR4 2133MHz CL14 (OC 3000MHz CL16)

DAC: Audiotrak Prodigy Cube Black Edition, Słuchawki: ISK MDH8500, Głośniki: EDIFIER R1280DB, Mikrofon: Trust Starzz

Trochę poczekamy ale przecież gdzieś już poszła zapowiedź VI :D

Ale niewątpliwe że teraz zrobią RedDed 2 i zabiora się za coś może zupełnie innego? A dopiero potem GTA VI.

Ale jednak - GTA VI to plan na 2020 rok minimum. GTA V wyszło w 2013 roku. W tym roku wychodzi RDR 2 - 4 lata przerwy. Jeśli już robią coś z GTA VI to stawiałbym właśnie na 2020 rok.

Być może do tego czasu wyjdą już nowe konsole, kto wie... Może na nich zagramy w kolejną część ;p 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Czy wyjdzie kiedys GTA VI?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...