GoldenCraft Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam, tak jak w temacie, aktualnie posiadam Piłkarza Krzakogona, lecz chciałbym go zamienić na peta tankującego z dużą ilością HP, dobrą obroną, jakimś zmniejszaniem obrażeń oraz z dobrymi resami, Kliff nie za bardzo daje radę tankować. Dodam, że dobrze, jakby pet miał dość dobry DMG. - Aktualnie gram holką. Mogę wydać sporo. - Ale żeby było porządnie, czytałem że Fibi Ziąbek jest dobrym petem dla maga, posiada dużo hp, tankuje, duży dmg, ale czy warto? Czy może coś innego polecacie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonekeqq123 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Według mnie cent albo normalny, ewentualnie shogun. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @szymonekeqq123 Będę miał do wydania około 50kk. Także czy nie lepiej kupić droższego peta? :P Fibi ma fajne resy, dużo hp, obrony, 30% na zmniejszenie dmg o 90% i daje fajnego buffa. + Na CP 55 by mi pomógł, bo duży res na wodę. ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonekeqq123 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @szymonekeqq123 Będę miał do wydania około 50kk. Także czy nie lepiej kupić droższego peta? :P Fibi ma fajne resy, dużo hp, obrony, 30% na zmniejszenie dmg o 90% i daje fajnego buffa. + Na CP 55 by mi pomógł, bo duży res na wodę. ;p Jeśli chcesz bierz fibi, ale jak dla mnie słaby pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @szymonekeqq123 Dlaczego słaby pomysł? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szymonekeqq123 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @szymonekeqq123 Dlaczego słaby pomysł? :P proste fibi nie nadaje się na maga, jeśli chcesz już coś w tym stylu to puszek/mroczuś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @szymonekeqq123 Puszek ma mniej HP od Fibiego, gorszy buff dla maga.. Po co mi obrona na magu jak to ma pet tankować a nie ja? Fibi dodaje buffa do ataku, czyli siła skilli u maga się podwyższa, także na plus, fibi ma też stuna na 8 sekund z szansą 5%. A Mroczek jest do tyłka, już miałem. - Nadal nie podałeś mi konkretnej odpowiedzi dlaczego Fibi się nie nadaje dla Maga. Widzę, że spośród odpowiedzi na forum Nostale praktycznie każdy poleca Fibiego dla maga tylko nie ty, why? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Puszek lepiej tankuje a te 5% ataku dużo nie zmienia na twoim poziomie i tak.Na twoim lvl pewnie chodzisz na Lod a tam puszek lepszy bo fibi to co chwile się wywala a puszek ma 40%,że dostaje 80%dmg mniej.Dodam tylko,że fibi się nadaję na maga ale dopiero na wysokim lvlu kiedy chcesz mieć więcej dmg na glacy lub expisz na magmach i potrzebujesz tych 5% więcej ataku żeby ubijać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @wapek Ogólnie na LOD jeszcze nigdy nie byłem, nie posiadam famki. Ale o taką solidną odpowiedź mi chodziło, poczekam jeszcze na kilka opinii ale jestem teraz bardziej za Puszkiem, Jakie puszek resy jeszcze posiada oraz czy też ma coś w rodzaju stuna jak fibi? Oraz czy dam radę holką i tym puszkiem z 97% resa na wodę z CP 55 - Te driady? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wapek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @wapek Ogólnie na LOD jeszcze nigdy nie byłem, nie posiadam famki. Ale o taką solidną odpowiedź mi chodziło, poczekam jeszcze na kilka opinii ale jestem teraz bardziej za Puszkiem, Jakie puszek resy jeszcze posiada oraz czy też ma coś w rodzaju stuna jak fibi? Oraz czy dam radę holką i tym puszkiem z 97% resa na wodę z CP 55 - Te driady? Jego resy to ogień 60 światło 80 woda 70 i mrok 60 ma 5%,że wrzuci debuffa,który zmniejsza obrażenia ale to mało istotne,ważniejszy jest ten co pisałem wyżej(40%,że dostaje 80%dmg mniej) i oczywiście buff,który Ci rzuca czyli +5%defa i ataku(+10defa w pvp).Powinieneś dać radę ale kup mu lalki u malcolma czyli anioł stróż noskumpla wtedy jak pada to od razu się respi z połową hp.Najlepiej poproś kogoś w mieście o pomoc z tą cp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @wapek Kk, fajny ten Puszek i tańszy od Fibiego, Puszek ok. 21kk a Fibi 27kk. Jak działa ten jego Debuff dokładnie? Zmniejsza przeciwnikowi o 1 wszystkie ataki, czyli zmniejsza o połowę czy jak? Posiadam 200 potek tych na 1k hp, 100 na 1.5k hp chociaż tych na 1.5k bym nie chciał używać, przekąsek sporo etc. Nie da rady bez pomocy? I 97% resa na wodę. :P Jeszcze bym, chciał opinię od kogoś o Puszku czy warto. :P Bo jestem już zdecydowany praktycznie na niego. @wapek Jeszcze mam pytanko, bo aktualnie mam Piłkarza Krzakogona, czy ten Puszek bije podobnie do tego krzaczka w potworki czy słabiej? Bo Puszek ma atak z bliska a krzaczek magiczny. Krzaczek nawet potrafi uderzyć 5k w potworki mroczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoldenCraft Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 @Refresh Czekam jeszcze na jedną osobę która mi poleci, jestm zdecydowany na tego Puszka jak na razie, chociaż między Fibim mam dylemat Zakupiłem Puszka Kłebuszka, Polecam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Synek Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Zamykam na prośbę autora. (raport) "Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.