kaailo Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam mam problem, otóż pomyślałem sobie że zrobie własny jackpot csgo, więc co kupiłem domene na nazwa.pl, serwer vps (VPS Root Debian 7 64bit.) pobrałem skrypt z internetu ale nie mam pojęcia co zrobić dalej, jak wgrać ten skrypt albo jak połączyć stronke z serwerem. Więc co robić ? Może znajdzie się ktoś kto mógłby mi to zrobić, jeżeli tak to zapraszam na PW gdzie porozmawiamy o wynagrodzeniu. Odnośnik do komentarza
Vertisan Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Wykonawców szukamy w temacie zbiorczym a w dziale: 13. W dziale nie pomagamy z programem, skryptem lub innym oprogramowaniem (np. wirus, keylogger, skrypt CSGODouble), którego zadaniem jest wyrządzenie szkody osobom trzecim (np. kradzież ich danych, pieniędzy, wirtualnej waluty etc.). W przypadku złamania tego punktu wszystkie posty zawierające jakiekolwiek próby pomocy autorowi takiego tematu zostaną ukryte, a sam temat zostanie przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.