KamilPolska1111 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jak mogę napisać, żeby np. MouseClick kliknie w zaznaczonym pozycji i napisało losowe litery np. AJTVH. Jeszcze chciałbym żeby losowy email też wpisał np. [email protected]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ktosiu Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Masz Random od tego, najprościej to wystarczy generować sobie kazda literkę osobno i dodać do maila. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPolska1111 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Func Wyjdz() Exit EndFunc HotKeySet("{ESC}", "Wyjdz") While 1 MsgBox(0, "Bot", "Start.") $posx = Random(938, 938) $posy = Random(712, 712) MouseClick("left", $posx, $posy) Sleep(2000) WEnd Tak mam napisane, ale nie działa, to nie wiem jak mam napisać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Func Wyjdz() Exit EndFunc HotKeySet("{ESC}", "Wyjdz") While 1 MsgBox(0, "Bot", "Start.") Local $posx = 938 Local $posy = 712 MouseClick("left", $posx, $posy) Sleep(2000) Local $losowelitery= "" For $i = 0 To 5 $losowelitery &= Chr(Random(Asc("A"), Asc("Z"), 1)) Next Local $losowyEmail = $losowelitery & "@o2.pl" Send($losowelitery) Send($losowyEmail) WEnd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilPolska1111 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzięki!!. A jak mogę zmienić wielkość liter? np. na małe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawellek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Chr(Random(Asc("a"), Asc("z"), 1)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.