sepit22 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam kolega napisał mi mały skrypt na to aby na chacie pisało że giant został stworzony w x i y miejscu ale miałbym prośbę aby ktoś przekształcił ten skryptw w taki sposób żeby dodatkowo przed adminem powstał ten giant i zamiast samemu wpisywać kordynaty to żeby samemu wyskakiwało :P myślę że dacie sobie rade xDD command /boss [<text>] [<text>]: permission: boss.sk permission message: &cBrak permissi! trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: broadcast " " broadcast " &6&lEcrazy&e&l.pl" broadcast " " broadcast "&8» &bNa kordynatach &3x: &3%arg 1% &3y: &6%arg 2% &2pojawil sie boss." broadcast "&8» &7Z bossa wylatuja cenne nagryody wiec &3 zachecamy do zabicia go" broadcast " " broadcast " &6&lEcrazy&e&l.pl" execute command "mob giant %arg 1% %arg 2%" stop else: send "&cUzycie: &7/boss &4(x) &7(y))" send "&aZ bossa wylatuje upiorna skrzynia i pierozek " stop else: send "&cUzycie: &7/boss &4(x) &7(y)" send "&aZ bossa wylatuje upiorna skrzynia i pierozek " stop proszę jak ktoś to zrobi wrzućić to na jakiś hosting tekstu dzięki command /boss [<text>] [<text>]: permission: boss.sk permission message: &cBrak permissi! trigger: if arg 1 is set: if arg 2 is set: broadcast " " broadcast " &6&lEcrazy&e&l.pl" broadcast " " broadcast "&8» &bNa kordynatach &3x: &3%arg 1% &3y: &6%arg 2% &2pojawil sie boss." broadcast "&8» &7Z bossa wylatuja cenne nagryody wiec &3 zachecamy do zabicia go" broadcast " " broadcast " &6&lEcrazy&e&l.pl" execute command "mob giant %arg 1% %arg 2%" stop else: send "&cUzycie: &7/boss &4(x) &7(y))" send "&aZ bossa wylatuje upiorna skrzynia i pierozek " stop else: send "&cUzycie: &7/boss &4(x) &7(y)" send "&aZ bossa wylatuje upiorna skrzynia i pierozek " stop Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sepit22 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 @ref Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 y? powinno być raczej x i z Nie za bardzo rozumiem ten skrypt, więc podsyłam ci z koordynatami 'x' i 'y' command /bossbefore: permission: boss.sk permission message: &cBrak permissi! trigger: set {_x} to x-location of player set {_y} to y-location of player broadcast " " broadcast " &6&lEcrazy&e&l.pl" broadcast " " broadcast "&8» &bNa kordynatach &3x: &3%{_x}% &3y: &6%{_y}% &2pojawil sie boss." broadcast "&8» &7Z bossa wylatuja cenne nagryody wiec &3 zachecamy do zabicia go" broadcast " " broadcast " &6&lEcrazy&e&l.pl" execute command "mob giant %{_x}% %{_y}%" stop Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 11 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2017 @knugi Mógłbyś to skrócić o dwie linijki :XUsunąć linie 5 i 6 a zamiast execute dać: spawn giant at location of player » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
knugi Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 @XSkrypcioX no nie dokońca, bo jeszcze w wiadomości jest, na jakich koordynatach i gościu chciał to w komendzie Także twój post to offtopic, tak samo jak teraz ten mój Jeżeli pomogłem, daj + Ciebie nic nie kosztuje Mi znaczy wiele. Zachęcam do podsyłania pomysłów na film jako poradniki na YouTube Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XSkrypcioX Opublikowano 12 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2017 @knugi nie pamiętam czy jest w skript coś takie jak %location of player% ? czy coś podobne :P Chyba jest. » Zostanę technikiem serwera minecraft / stworzę twój serwer (Klik) « » Wykonam pliki serwerowe do minecraft « » Pomagam w różnych sprawach « <>~~~~~~~~~~~~<> Kontakt <>~~~~~~~~~~~~<>» Wyślij do mnie Prywatną Wiadomość (PW) « Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.