Skocz do zawartości

Opłaca sie kupić survival?

lolekalan

Rekomendowane odpowiedzi

Te dwie gry istnieją tyle samo czasu. Tylko, że kiedyś kupując jedną wersje miało się też dostęp do drugiej.

Co do tego czy warto. Nie grałem ale czytałem, że ostatnio zaczęli robić lepsze aktualizacje i gra coraz to więcej ludzi (http://steamcharts.com/app/295110).

Samemu może być Ci trochę ciężko ale jest też polski serwer, na którym na pewno znajdziesz jakichś Polaków do gry.

Te dwie gry istnieją tyle samo czasu. Tylko, że kiedyś kupując jedną wersje miało się też dostęp do drugiej.

Co do tego czy warto. Nie grałem ale czytałem, że ostatnio zaczęli robić lepsze aktualizacje i gra coraz to więcej ludzi (http://steamcharts.com/app/295110).

Samemu może być Ci trochę ciężko ale jest też polski serwer, na którym na pewno znajdziesz jakichś Polaków do gry.

Nie mogłem znaleźć poprzedniego tematu na telefonie, mozesz zamknąć tamten z góry dzięki.

@ref

Czy jacyś gracze survivalu są turaj?

Pewnego wieczoru wziąłem na kolana Piękno. - I przekonałem się, że jest gorzkie.

King of the kill to masz PvP, tylko multiplayer, graczy bardzo dużo. Rozgrywka emocjonująca, możesz grać z kolegami duo/piątki. Just Survive to masz głównie survival. Możesz grać singleplayer, a na multi gracze są na pewno, choć pewnie Polaków nie tak dużo.
Raczej teraz twórcy będą skupiać się na KOTK, ponieważ więcej ludzi i bardziej dochodowe. Czy warto kupować daną grę musisz zadecydować sam. Jeżeli lubisz survivlal, budowanie, zombie, single player itd. to Just Survive jest spoko grą, a jak lubisz PvP, emocje, zabijanie ludzi, przetrwanie, gdzie kazdy chce cie zabic i gre, w której nie zdobywasz nic na trwałe, oprócz rankingu to KOTK jest odpowiednią grą :D

@TrokersPL żeby nie wprowadzać ludzi w błąd poprawię kilka Twoich słów.

Just Survive oferuje tylko rozgrywkę multiplayer. Teoretycznie KotK i Just Survive mają osobne zespoły pracujące nad grą ale czasami wymieniają się pracownikami.

Myślałem ze jest tez opcja single, nie gralem w to, przepraszam za zle informacje... A co do zespołów to wiadome, bo za duzo do ogarniania tam jest zeby tylko jeden zespol nad tym pracowal. Wprowadzaja do Kotk jakies updaty, cos sie stara naprawiac. Miejmy nadzieje ze poprawia te wszystkie straszne bledy. I zeby nie bylo tak ze Kotk bedzie 3 lata w early acess jak the Forest. A w JS nie wiem czy cos naprawiaja, czy nie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający forum Opłaca sie kupić survival?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...