arnan1999 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Gdy próbuje włączyć ową wersje gra działa przez jakieś 3s i się crashuje starsze wersje działają poprawnie. Używam CrystalLauchera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunik2002 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Spróbuj przeinstalować tą wersję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Crashuje ci podczas odpalania czy jak wejdziesz na singla/jakiś server ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaromirus Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Mam crystalai powiedzieć mi jaka paczka i podaj wersję forga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arnan1999 Opublikowano 18 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Stycznia 2017 Crashuje ci podczas odpalania czy jak wejdziesz na singla/jakiś server ? Crashuje się chwile po wczytaniu save. Mam crystalai powiedzieć mi jaka paczka i podaj wersję forga Czysty minecraft 1.11.2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaromirus Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Zaktualizuj Jave lub wgraj jakąś inną wersję. Uaktualnij luncher. Użyj forge i optifine. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.