kurzel131 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Które pliki mówią o tym: 1. jak mogę uczynić gildię właścicielem zamku bez robienia cs 2. skoro mowa o cs to zmieniłem datę, ale dalej mi pokazuje źle, tak jakby się nie zapisało 3. gdzie mogę ustawić jolowanie na +16 max 4. gdzie mogę zmienić wymagania warpu albo party (lv, zen itd.) 5. czasie respa moba 6. edytować tytuł witający na mapie (zmienić devias na davias) 7. jak ustawić drop ze zwykłych mobów, by dodać lub odjąć wypadajki/kamyki 8. da się ustawić osobny warunek na jolowanie na drugim subie? Jeśli tak to jak? 9. jak mam ustawić monstersetbase by mobki się nie ruszały na spotach 10. jak dodać wiele dep i jaka by była komenda na zmianę 11. jak ustawić xshop, by dodać konkretny item za gp (godziny online) 12. czas respa/teleportu kuna/marlona jest podawany w minutach, da się ustawić na sekundy? 13. komendę post ustawiłem, by pobierało 5k zen, ale nie wiem gdzie się ustawia minimalny lvl, od którego można pisać 14. gdzie ustawić godziny pozostałych eventów (mam kuna ino) 15. gdzie ustawić koszt zdjęcia pk 16. gdzie ustawić by na start stworzona postać miała np. 380lv i 10kk zen 17. gdzie się ustawia warunek lv, od którego można stworzyć gildię 18. jak zmienić nazwę suba 19. jak zmienić nazwy pojedynczych itemów (dynie mam w innym języku, no i chciałbym zmienić elfie pants na skirt) 20. da się dodać nieśmiertelne pety do dropu/npc? i coś trudniejszego a). Przenoszenie itemów ppm do pralki . lahap s6 c). dik z s5 ep4 d). Realistyczny wygląd broni/tarcz w safe MPCforum na plecach (2 miecze albo miecz i tarcz zeby były widocznie, a nie tylko jedno) e). 30c za wygranie bc i jak odseparować eventitembag, bo np. petardy i serca mam pod jednym a chciałbym mieć osobno. pliki źródłowe http://forum.ragezone.com/f197/ogc-files-season-2-source-1087042/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.