Piuotr Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Gdy chce wejsc w jakąkolwiek aplikacje google. Sklep play itd. Wyskakuje mi błąd "nie można nawiązać stabilnego połączenia" . Wiem ze jest to spowodowane przez aplikacje freedom, zamiast ją najpierw wyłączyć zrobilem hard reset. Teraz nie mozna jej wgl włączyć bo trzeba sie zalogować na konto google i koło sie zamyka. Co mam uczynić w tej sytuacji? Odnośnik do komentarza
michal9892 Opublikowano 21 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2017 Włącz Freedoma i sprawdź czy będziesz mógł się zalogować na sklep play. Odnośnik do komentarza
Piuotr Opublikowano 23 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2017 Wystarczy że przeczytasz dokładnie co napisalem, freedoma włączyć nie moge bo trzeba się zalogowac na konto google. Temat mozna zamknąć. Wystarczy po resecie zrootowac telefon i problem znika. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.