blefek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Witam, otóż mam taki problem, ponieważ chciałbym zrobić na moim serwerze komendę repair dla supervipa. Ogólnie permissię znam, ale czy jest sposób aby tą komendę miał co np, minutę. Czy to się jakoś dopisuje do permissi? np. essentials.repair i czy tutaj da się dopisać sekundy aby z komendy dało się korzystać co jakiś czas? Z góry dziękuję za wszelką pomoc. PS.Nie korzystam z żadnego pluginu script itd. więc proszę nie pisać mi nawet o tym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blefek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blefek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blefek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Veriael Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Samym permissionsexem tego nie zrobisz - nie ma takiej możliwości. Wertown - klasyczny Freebuild! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blefek Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 A jest jakiś inny sposób? Co do ostatniego zadania to się zmieniło, ponieważ na serwerze zacząłem używać pluginu script. Jeżeli da się zrobić coś innego to bym był wdzięczny za wszelką pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SerwerNegru Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Samym PEXem nie da rady, aczkolwiek możesz kombinować z MyCommand za pomocą waluty na serwerze. No chyba, żeby dać permission na czas za pieniądze np. na 1 minutę czy cus i tak to obejsc, że po małym i okreslonym czasie repair przestaje działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.