Thardess Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Tak jak w temacie szukam pluginu sejfy. Robi on mniej wiecej cos takiego, ze jesli gracz kliknie na powietrze nim to otwiera mu sie gui z tak jakby plecakiem. A zeby otworzyc kogos innego plecak trzeba uzyc łomu czy cos takiego. Jesli nigdy nie slyszales o czyms takim jak sejfy na serwerach to lepiej nie pisz. Bylbym bardzo wdzieczny za podeslanie podobnego pluginu, wiem ze oni maja autorskie itd.. ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oldis Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Nie ma takiego pluginu dostępnego publicznie. Skoro napisałeś pierożki, to co za problem napisać takie coś ? Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thardess Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @up dzięki za odpowiedz, zawsze mozna sprobowac ❤ MC.PROPACRAFT.PL ❤ ★ SKRYPTY ★ ★ TECHNIK SERWERÓW MINECRAFT ★ ✮ Pomogłem? Strzej lajka! ✮ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.