Diskienss Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 SIema, mam problem , wracam po długiej przerwie i zaznaczam że konto nie jest zbanowane ponieważ sprawdzałem na stronie ( drugie konto pisze block to wiem ze jest ban) ale na tym nie mam. Wpisuje poprawne dane i pisze ze nie ma takiego konta lub złe dane. Dane na 100% są dobre bo mam zapisane na kartce. Próbowałem zresetować haslo lecz maile nie przychodzą na maila..Pomocy ! Odnośnik do komentarza
Sebaxxx20 Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Od dawna, dawna nie grasz? Było łącznie US + EU to po 1, po drugie ostatnio zrobili jakiegoś Nexon Launchera i trzeba było zmienić konto na konto global czy coś takiego. Nie pamiętam co i jak dokładnie się nazywa więc raczej bardziej nie pomogę. Musiałbyś poszukać info na forum/stronie Combata. Odnośnik do komentarza
marcin36a Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 loguj się swoim adresem e-mail a nie loginem Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.