Avosh Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Strasznie mnie to gryzie if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redpapryka1234 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 lol . Może jakiś admin czy coś kiedyś chyba Thinker np potrafił chodzić po domkach ;p. Jeżeli tak się nie da/dało to poprawcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @Avosh To jest na każdym świecie? Na Telawelu ten zwój tam jest, i to od bardzo długiego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avosh Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 @Avosh To jest na każdym świecie? Na Telawelu ten zwój tam jest, i to od bardzo długiego czasu. Tak to telawel. Moze i jest od dlugiego czasu ale dopiero zobaczylem i ciekawi mnie jak to tam sie znalazlo if( awesome ){ console.log('This is Awesome'); }else{ $('body').addClass('give-me-awesome'); } Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elraen Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Najprawdopodobniej ktoś z prawami do wchodzenia na kolizje tam to sobie wyrzucił, ew. mógł być bug, który pozwalał na chodzenie po kolizjach i wyrzucił to tam zwykły gracz. Innego wyjaśnienia nie ma.@Dół - Tak, racja. Sory, jakiś grammar nazi polski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeeZakk Opublikowano 10 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2017 Była kiedyś komenda na wizualne zlikwidowanie kolizji i próbowałem to zebrać, ale nie pykło :/ @UP BUG, nie bÓg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.