tomaszsw6 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Mam z dwoma kolegami taki problem. Gramy sobie czasem mapy hide&seek. Póki co wszystko było dobrze, ustawiałem mp_buy_anywhere 1 i mp_buytime 9999 i aby dawać podpowiedzi rzucaliśmy granaty, strzelaliśmy. Na jednej z map (jednej z lepszych, więc ważne) mimo wklepywania komend na kupowanie nadal się nie da, a wklepywanie ciągle give weapon_blabla jest uciążliwe. Można włączyć menu kupowania, ale wszystko jest na czerwono. Od razu mówię, że komendy allow_buy_cośtam nie działają. Więc tu pytanie - zna ktoś na to komendy lub jakiś sposób? Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXxBrokenxXx Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zbinduj sobie jakiś klawisz wtedy nie będzie takie uciążliwe to wpisywanie bind "KLAWISZ" "give_weapon_awp" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 A hajs masz ? Impulse 101 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsw6 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Zbinduj sobie jakiś klawisz wtedy nie będzie takie uciążliwe to wpisywanie bind "KLAWISZ" "give_weapon_awp" nawet nie taki zły pomysł! A hajs masz ? Impulse 101 mam, mam xdd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cola! Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Z tego co wiem to kazda mapa ma gdzies w plikach gry ustawienia hajsu czasu itp wiec tam to zmien Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszsw6 Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Z tego co wiem to kazda mapa ma gdzies w plikach gry ustawienia hajsu czasu itp wiec tam to zmien Tak, tylko że (gdy już ją znalazłem w plikach w 15 minut!) jest tam tylko miniatura mapy z workshopa i plik, który mogę otworzyć tylko przez grę, nie ma możliwości zmiany niczego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.