Pies Zbigniew Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Niedawno zarejestrowałem numer w play i dostałem ulotkę, na której piszę, że mogę aktywować bonus 100gb internetu na 30dni. Próbuję to zrobić już od 5 dni, po kilka razy dziennie, ale cały czas piszę że usługa jest chwilowo niedostępna. Wiem że ten bonus można aktywować w salonie, ale powinno się też dać telefonem. Jakieś porady? Odnośnik do komentarza
Ktosiu Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Idź do salonu albo aktywuj bonus przez stronę www skoro dwie wcześniejsze opcje nie działają. Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz. Odnośnik do komentarza
JambQ Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Dzwoń do nich Nie ma sensu latać po salonach, i nie ma sensu wpisywać wiecznie ten sam kodzik. Albo spróbuj przez stronę WWW, tak jak kolega wyżej mówi Mój sprzęt: Intel i5-4440, GTX 660 TwinFrozr, Corsair VS-550W by Azb3sT^ Odnośnik do komentarza
aresorek Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Na Play24 jest dla mnie najbardziej wygodnie i tam polecam. Odnośnik do komentarza
50DUKEN Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Musisz iść do nich do salonu też tak miałem zarejestrowałem pisało ze usługa jest niedostępna kumpel poszedł i wszystko w salonie załatwił dostał bonusy itp ... Odnośnik do komentarza
Skorpion. Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Spróbuj w menu play (wbijasz kod *111# ) i poszukaj tam bonus za rejestrację, jak tam też nie da rady to salon by kml14 Cytat I fight for peace, that's what I'm up here for. - Patrick ,,PJ" James Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.