weezi Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam. Mianowicie mam problem z nagłymi spadkami fpsów. Gram w League of Legends. W grze mam okolo 200-280 Fpsów na ustawieniach wyskokich. wszystko byłoby pieknie gdyby nie te spadki. fps'y spadaja mi do 9 moze troszke nizej. niekiedy jest sciecie na poł sekundy, a niekiedy na ponad 2 sekundy. Prosze o pomoc ! ! ! ! ! ! ! ! ! Mój sprzęt : Lenovo Y700 Procesor: Intel Core i7-6700HQ 2.6 Ghz Pamięć RAM (zainstalowana): 8 GB Dysk SSD: 128 GB Dysk HDD: 1 TB Karta graficzna: NVIDIA GeForce GTX 960M To życie ziomek jeszcze nie raz Cie kopnie ważne by wstać i nie obsrać się w spodnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katatuki Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Sprawdz temperatury w grze, chociaz jesli są to nagle lagi to nie wiem, moze Ci grafika nawala, aktualizacja sterow/reinstal/format, jesli nic nie pomoze to do serwisu. Albicoolvod->Katatuki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creative Opublikowano 7 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 Jeśli masz ustawione nielimitowane fps'y to zmień to, bo przez to czasem lag spike występuje. Jeśli nie pomoże to naprawa plików/reinstall gry, ewentualnie ustawienia karty graficznej i fpsy na karcie ustaw na mniejsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.