Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Proszę o pomoc w wyborze laptopa do 1500zł

kulek000

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poszukuje laptopa do 1500zł 
Będzie on używany do grania w lola, cs:go, osu oraz czasami cod:mw3 oraz do przeglądania neta.

Czy w tej cenie znajdzie się jakiś który utrzyma te gry w jakiś 40/+ fps (nie chodzi mi o ustawienia na full all)?

Opublikowano

Szukaj lenovo Y500,Y510, Y580.

Ostatnio był Lenovo Y500 za 1500zł z i5-3230M, 2xGT755M (2x2GB GDDR5), 4GB ram, 120GB SSD. etc. etc. Tak właściwie to był Y510, ale auckaj nazwana była Y500.

Y500 był z grafikami GT650 i GT750.

Y510 z GT755

A Y580 z jedną GTX660.

Ogólnie świetne laptopy, sam posiadałem. A aktualnie posiada takiego @Gajwer . Może on powie ci coś więcej, lub zaproponuje coś jeszcze ;)

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano

Szukaj lenovo Y500,Y510, Y580.

Ostatnio był Lenovo Y500 za 1500zł z i5-3230M, 2xGT755M (2x2GB GDDR5), 4GB ram, 120GB SSD. etc. etc. Tak właściwie to był Y510, ale auckaj nazwana była Y500.

Y500 był z grafikami GT650 i GT750.

Y510 z GT755

A Y580 z jedną GTX660.

Ogólnie świetne laptopy, sam posiadałem. A aktualnie posiada takiego @Gajwer . Może on powie ci coś więcej, lub zaproponuje coś jeszcze ;)

Dzięki za propozycję xD sprawdzę każdego no i poczekam na jakieś inne odpowiedzi.

Opublikowano

Hej,

Powiem tak z nowych musiał byś troche dorzucić więc raczej zostają używki. A o tym już @JacoH wyjaśnił napisał wszystko na piątkę z plusem ;)
Co mogę tutaj jeszcze powiedzieć może jeszcze poszukać coś z GT840m procesor najlepiej z końcówką M chyba że wyższa i5 lub i7 to może byc U

Pozdrawiam

Masz problem z wyborem laptopa czy komputera? >Napisz do mnie<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...