Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grafika na zamówienie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

or1jch.png

vqnxmx.png

dh7gnr.png

PORTFOLIO W BUDOWIE

Logowanie

2vjsjur.png

Prezentacja

10cpuuc.png

Bez sensu jest dodawać bannery, jakieś paski loadingu czy inne rzeczy. Jak mówiłem, kolejne rzeczy dodam w czasie, ponieważ obecnie nie posiadam ich zbyt wiele. ;)

19s75x.png

33patkg.png

Opublikowano

Bardzo fajnie twoje prace wyglądają widać że spędzasz sporo czasu.

Odkąd pamiętam, zawsze chciałem być gangsterem. Dla mnie bycie gangsterem było lepsze niż bycie prezydentem Stanów Zjednoczonych.

Pasjonat
Opublikowano

Nie masz wyczucia estetyki, dlaczego są takie duże     o   d    s     t   ę    p   y,    nie kuje Cię to w oczy?

Logowanie- słaba spójność bg, postać wgl nie wtopiona, smok i to kółko w l.górnym nie pasuje, postaraj się to lepiej wtopić.

Szablon prez- Za bardzo widać że wzorujesz się na Leo, słaba jakość elementów + w txt popracuj nad płaskorzeźba.

Powodzenia :)

ats-graphic.eu_sygnatura.png

Opublikowano

@UP

Staram się coraz bardziej rozwijać, Ty z tego co widze tez i dobrze Ci to idzie :) Dzięki za komentarz i również powodzenia :)

Opublikowano

@UP

Staram się coraz bardziej rozwijać, Ty z tego co widze tez i dobrze Ci to idzie :) Dzięki za komentarz i również powodzenia :)

Masz jakieś przykłady prac dla YT? Przykładowy bannerek / miniaturka? :)

Opublikowano

@UP

Masz jakieś przykłady prac dla YT? Przykładowy bannerek / miniaturka? :)

Aktualnie od paru miesięcy współpracuję tylko z youtuberem TreamProduciton.

Jeżeli tego typu pracę Cię interesują to zamieszczam tutaj kilka.

xckr4j.png

Opublikowano

A dla Alterii to nie przypadkiem LA robił grafikę? Szlifuj umiejętności, bo jakiś tam talent masz. ;)

BxFcm1v.gif

Opublikowano

A dla Alterii to nie przypadkiem LA robił grafikę? Szlifuj umiejętności, bo jakiś tam talent masz. ;)

On stronę, ja prezke

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...