klosowskipl Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Witam nie wiem czemu plugin AuthMe mi nie chcę działać tak samo nie działa mi xAuth mam silnik Spigot na wersje 1.7.2 pomoże ktoś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dominik148 Opublikowano 6 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2017 Jakies błędy w konsoli? Logi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosowskipl Opublikowano 7 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2017 @dominik148 Nic właśnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kunik2002 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 @dominik148 Nic właśnie W jakim sensie nie chce działać? Nie ładuje się czy jak, pod /pl widnieje nazwa pluginu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klosowskipl Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Problem już rozwiązany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.