Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPS

ryba102

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam problem
, a mianowicie od dłuższego czasu używałem Win 10 i podczas grania w lola na najwyższych detalach miałem ok. 120FPS a w tf ok 60-70 FPS, problem był taki, ze moja karta graficzna nie jest supportowana przez win 10 przez co co jakis czas bugowała mi się grafika, miałem blackscreeny itp wiec dziś zainstalowałem Win7 i tu pojawia sie kolejny problem, wszystkie stery itp itd mam aktualne a gra wyciąga max 100fps na spawnie, podczas gry ok 70 ale mam co chwile dropy nawet do 20FPS, w tf nawet nie wspominając, ktoś cos wie, co jest przyczyną?

sygna33.png

Opublikowano

Tak jak up, ale mozliwe, ze nie zmieniles ustawien lub brakuje ci czegos co wczesniej miales, czyli np. usuniecie zbednych programow, jakis game booster czy cos. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Zrób skanowanie, być może masz wirusa oraz przeczyść komputer jeśli dawno tego nie robiłeś, spróbuj też zaktualizować sterowniki do karty graficznej.

Opublikowano

Wszystko aktualne, system czysty dopiero co formacie, wydaje mi się, że to coś z lolem bo zauważyłem dziś tu dużo podobnych postów z Tym samym problemem

sygna33.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...